... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Adrian_B napísal:100kW bez chyby
110kW už signalizuje
čouky napísal:Mám taký problém, resp. neviem či je to problém, ale keď som ja zaslepil EGR tak mi to po pár mesiacoch cca pol roka celé zčernalo? a je na ňom taký ako obal čierny.....čím to môže byť poradíte mi? neviem si rady....

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) este som nevidel v sani paru a to som uz videl vselico
  este som nevidel v sani paru a to som uz videl vselico   

teoretickye hovoris ze to mas zasrate nemoze ti zo sania vracat nejak neviem jak ten decht naspat do EGR a preto to mas take cierne?
  teoretickye hovoris ze to mas zasrate nemoze ti zo sania vracat nejak neviem jak ten decht naspat do EGR a preto to mas take cierne?
msakac33 napísal:paruje? paru? kal? zaujimave vyrazyeste som nevidel v sani paru a to som uz videl vselico

ak to mas ako cierne lepidlo tak to bude tym, ze lejes do nafty nejake VIF-ko, nemam pravdu?
inak ak mas to EGR-ko takto zasrate, tak nechcem vidiet sanie zvnutra, to musi byt katastrofa
 neviem to povedat po tvojom... proste... neviem čo je VIF ale asi nejake kktiny...no nič... lejem čistu naftu zo SHELL!, auto ide pekne, pradie si na volnobehu proste super pohoda...len ma sere to egr ze je cierne...ale zvnutra je ciste krasne..
  neviem to povedat po tvojom... proste... neviem čo je VIF ale asi nejake kktiny...no nič... lejem čistu naftu zo SHELL!, auto ide pekne, pradie si na volnobehu proste super pohoda...len ma sere to egr ze je cierne...ale zvnutra je ciste krasne..UhliC napísal:Tak toto bude zahadateoretickye hovoris ze to mas zasrate nemoze ti zo sania vracat nejak neviem jak ten decht naspat do EGR a preto to mas take cierne?
fox1k napísal:ak je z vonku čierne tak ti niekde prefukuje trubka do EGR, nijak inak sa nezadrbká