... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

barny87
Autor témy
Auto: e36 316i compact
Kraj: Banskobystrický

stierač

Piatok, 15. Augusta 2014, 21:35

Čau chalani...poraďte prosím kto ma compact e36 316i....ako sa vypina zadný stierač :D pretože dnes sa mi stalo ráno že bolo po daždi tak ak som sa pohol zapol som ho smerom od seba vtedy mi aj ostrekuje celne sklo, no potom ani za toho boha vypnúť a suchal sa tam nasucho :) skusal som setko možné....k sebe, od seba, hore dole a furt išiel....kamos od ktorého mam auto povedal že ani on nevie,že preto ho ani nepoužíval :D nakoniec som bol až tak vytočený,že som zastal na krajnici a vypol motor bo mi stúpal tlak a bolo ok ,ale určite je iný spôsob tak sem s ním :) ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: stierač

Sobota, 16. Augusta 2014, 09:40

ked das kratko id seba tak zadny stierac sa zapne a stiera kazdych par sekund....ked das este raz od seba tak este raz zotrie a vypne sa :) ked podrzis packu od seba zapne sa ostrek a stierac par krat zotrie a vypne sa....inac ostrek celneho skla sa zopina k sebe...od seba nie cize ak sa ti zapol od seba tak asi mas volaco zle...
E36 compact 316i           (||||)(||||)

barny87
Autor témy
Auto: e36 316i compact
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 16. Augusta 2014, 17:42

Vďaka skusim to, ale podľa toho čo píšeš je voľačo zle asi lebo keď podruim od seba ta mi striekne na celne sklo :( ale aj k sebe mi strieka na celne ako má, len s tým zadným je to voľajako nachuja :) ale ďakujem

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 10:54

asi mas stierac dorabany...original je na ostrek jeden motorcek a ked sa toci do jednej strany tak strieka na celne sklo a ked do druhej strany tak ide na zadne....cize naraz aj tam aj tam to je nemozne :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Augusta 2014, 08:32

mozno mas len motorcek z bezneho alebo je to zle pospajane..
na touringu je dvojsmerny motorcek ..
ak drzis od seba a len trosku ti sprtne na sklo, tak to je normal.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní