... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Lewik009
Autor témy

Ked prsi blbne tempomat

Nedeľa, 8. Júna 2008, 21:44

Prosim Vas poradte ci nemate skusenosti s tempomatom na E39 535i. Ked prsi blbne mi tempomat. Pridava a spomaluje ako sa mu chce a po chvilke sa vypne. Predpokladam ze z bezpecnostnych dovodou.

MTZracing

Pondelok, 9. Júna 2008, 05:21

V navodoch na pouzitie viacerych automobiliek je vyslovene napisane, ze sa tempomat nema pouzivat napr. za dazda. Ak mas dazdovy senzor, je to mozno spolu prepojene, takze to "mysli" za vodica, ktory navod necital, alebo nerespektuje upozornenia pre svoju bezpecnost.

Lewik009
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2008, 20:07

MTZracing napísal:
V navodoch na pouzitie viacerych automobiliek je vyslovene napisane, ze sa tempomat nema pouzivat napr. za dazda. Ak mas dazdovy senzor, je to mozno spolu prepojene, takze to "mysli" za vodica, ktory navod necital, alebo nerespektuje upozornenia pre svoju bezpecnost.

To by znelo logicky, ale preco potom pridava a ubera rychlost sam od seba??? Skor by som tipol ze niekam zateka voda a zije to vlastnym zivotom.. Inac dazdovy mam, ale skor by to asi nemalo ist vobec zapnut..

Wiiruss

..

Pondelok, 9. Júna 2008, 20:50

Lewik009 napísal:
To by znelo logicky, ale preco potom pridava a ubera rychlost sam od seba??? Skor by som tipol ze niekam zateka voda a zije to vlastnym zivotom.. Inac dazdovy mam, ale skor by to asi nemalo ist vobec zapnut..
asi máte tak trochen pravdu obaja. No fakt by som rešpektoval poznámku, že nepoužívať za dažďa... Ale daj si to pre istotu kuk. Však za to nedáš nič...
BMW E46 318i - garage :-)
BMW E36 318TDS - ex

BMW, radosť z jazdy !

Wiiruss

...

Pondelok, 9. Júna 2008, 20:53

ešte niečo... celkom by mazaujímalo, akú máš spotrebu na tej swojej 3,5 i ..... Chcem prejsť na 5ku a rozmýšlam o benzíne.. asi 2,0 .. 2,3... alebo 3,5ku, ako máš ty.... dík
BMW E46 318i - garage :-)

BMW E36 318TDS - ex

BMW, radosť z jazdy !

Lewik009
Autor témy

Re: ...

Pondelok, 9. Júna 2008, 21:11

Wiiruss napísal:
ešte niečo... celkom by mazaujímalo, akú máš spotrebu na tej swojej 3,5 i ..... Chcem prejsť na 5ku a rozmýšlam o benzíne.. asi 2,0 .. 2,3... alebo 3,5ku, ako máš ty.... dík

Ja ho mam iba tyzden, takze zatial je to take nejasne, ale okolo 15 to vyzera realne. Myslim ze sa da aj menej, ale zatial to neviem dosiahnut. Vies ked vrkoce 8 valcou a 235 ponikou tak sa to celkom neda.. :) Ale ked som isiel mimo mesta tak som to zvladol na 11 (a to som tiez neisiel na deduska)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných