... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
DRIVER1979
Auto: BMW E39 530ia
Kraj: Trnavský

Re: kupa bmw e39 523i

Piatok, 15. Augusta 2014, 18:42

s 523 E39 po meste 8,5 litra?? [-o< [-X :lol: [-X
Bmw 320D E90 /at
ex:BMW 530ia E39 /at
ex:BMW 318is E36
ex:Ford Probe 2.0i turbo-gt
ex:Opel vectra 1.6i

l_Kubko_l
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Augusta 2014, 18:52

DRIVER1979 napísal:
s 523 E39 po meste 8,5 litra?? [-o< [-X :lol: [-X

tiez sa vzdy smejem, ked citam taketo komenty... ](*,) po BA 8,5 a dialnicu za 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> vitajte v "snivajte s nami" :lol: :lol:

Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Augusta 2014, 19:59

Tak možno nevieš jazdiť, ale tá spotreba je reálna, môžem potvrdiť. Dialnica sa dá takým normálnym tempom spraviť za cca 8 alebo aj trochu menej, len to netreba zbytočne hnať ;) a ešte k tomu výkonu, 523i neni nejaká zadýchaná lemra, neni to síce trhač asfaltu, ale na pohodlné jazdenie stačí...
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Sobota, 16. Augusta 2014, 00:15

do bazaru a nikde nikoho a ani auto tam nebolo tak sa asi predalo...porovnavat v8 a r6 je trocha odveci.teraz mam r6 a ze by to bolo nejak financne narocne auto sa neda povedat.[/quote]

Ked si dobre precitas prispevok tak zistis ze nikto neporovnava R6 s V8:-) len som ti napisal ze pri aute za 1900e ci kolko cakaj ze don budu musiet ist peniazky pretoze 80% chlapcov sa len rok povozi...vymenia olej a filtre (aj to shit) a faju do toho minimum proste...to ze mas R6 a neni to financne narocne auto ti neberiem:-) nechcem ti krivdit ale toto napise skor taky co na tom aute setri a meni len veci ako olej a filtre..maximalne este cosi viac :-k
Ale zas si to precitaj dobre...kazde auto cuca financie a zvlast bmw pokial neni tip top..zalezi od majitela v akom stave ho chce mat..najviac sa potom smejem na chalanoch co pisu "auto bez investicii...len sadnut a vozit:-D:-D...tie 2 vety ma vzdy pobavia..take auto je radovo drahsie a je ich malo..takze asi tak. :-)
BMW e39 540i 6q 99´

miki012
Auto: x5

Sobota, 16. Augusta 2014, 05:31

IMBOO napísal:
do bazaru a nikde nikoho a ani auto tam nebolo tak sa asi predalo...porovnavat v8 a r6 je trocha odveci.teraz mam r6 a ze by to bolo nejak financne narocne auto sa neda povedat.

Ked si dobre precitas prispevok tak zistis ze nikto neporovnava R6 s V8:-) len som ti napisal ze pri aute za 1900e ci kolko cakaj ze don budu musiet ist peniazky pretoze 80% chlapcov sa len rok povozi...vymenia olej a filtre (aj to shit) a faju do toho minimum proste...to ze mas R6 a neni to financne narocne auto ti neberiem:-) nechcem ti krivdit ale toto napise skor taky co na tom aute setri a meni len veci ako olej a filtre..maximalne este cosi viac :-k
Ale zas si to precitaj dobre...kazde auto cuca financie a zvlast bmw pokial neni tip top..zalezi od majitela v akom stave ho chce mat..najviac sa potom smejem na chalanoch co pisu "auto bez investicii...len sadnut a vozit:-D:-D...tie 2 vety ma vzdy pobavia..take auto je radovo drahsie a je ich malo..takze asi tak. :-)[/quote]
No takze taketo mne je uplne jasne ze auto za taku cenu nebude cuker a ze nejake penaze sa doneho budu muset dat.ja ale ani nejaky extra cuker nehladam...potrebujem druhe auto na ktorom sa bude jazdit tak max 200 km za mesiac.a moj pekny ja som uz par bmw mal tak mi tu prosimta nepis ako ja servisujem auta.kazde auto som servisoval u ttsimika a co je treba vymenit sa aj vymenilo.a o tych tip top stavoch take som kupoval tu na klube a nakoniec som na tom musel menit pomali vsetko...a tip top stav je nove auto

Martin540

Sobota, 16. Augusta 2014, 07:57

No takze taketo mne je uplne jasne ze auto za taku cenu nebude cuker a ze nejake penaze sa doneho budu muset dat.ja ale ani nejaky extra cuker nehladam...potrebujem druhe auto na ktorom sa bude jazdit tak max 200 km za mesiac.a moj pekny ja som uz par bmw mal tak mi tu prosimta nepis ako ja servisujem auta.kazde auto som servisoval u ttsimika a co je treba vymenit sa aj vymenilo.a o tych tip top stavoch take som kupoval tu na klube a nakoniec som na tom musel menit pomali vsetko...a tip top stav je nove auto[/quote]

Je vidno ze kazdy je tu odbornik na vsetko :) a ked sem niekto napise len veci ako su, kazdy sa ohradi vetami "ja uz som mal kopec bmw nehovor mi ako sa servisuje a pod" Ved ja ti nic take nepisem. Bolo to smerovane na uplne inych ludi... ale zase si si neprecital moj prispevok poriadne.. to ze si uz mal par bmw je sice pekne ale nerobi to z teba geroja co sa tu moze buchat do prs :) (nic v zlom)
BTW ked nehladas cuker ani neaky lepsi stav a chces len neake presuvadlo tak nechapem naco sa pytas na nazor ostatnych chalanov co ti povedia to...co uz sam vies :) ...top stav a "raritka" je pomaly uz kazde druhe auto v inzeratoch :D "len sadnut a vozit" :D
Vobec mi nejde o to hadat sa tu alebo co. Len som napisal svoj nazor.
Zelam vela stastia pri vybere a snad natrafis na dobry kusok ;)
PEACE.
BMW e39 540i 6q 99´

miki012
Auto: x5

Sobota, 16. Augusta 2014, 08:33

IMBOO napísal:
No takze taketo mne je uplne jasne ze auto za taku cenu nebude cuker a ze nejake penaze sa doneho budu muset dat.ja ale ani nejaky extra cuker nehladam...potrebujem druhe auto na ktorom sa bude jazdit tak max 200 km za mesiac.a moj pekny ja som uz par bmw mal tak mi tu prosimta nepis ako ja servisujem auta.kazde auto som servisoval u ttsimika a co je treba vymenit sa aj vymenilo.a o tych tip top stavoch take som kupoval tu na klube a nakoniec som na tom musel menit pomali vsetko...a tip top stav je nove auto

Je vidno ze kazdy je tu odbornik na vsetko :) a ked sem niekto napise len veci ako su, kazdy sa ohradi vetami "ja uz som mal kopec bmw nehovor mi ako sa servisuje a pod" Ved ja ti nic take nepisem. Bolo to smerovane na uplne inych ludi... ale zase si si neprecital moj prispevok poriadne.. to ze si uz mal par bmw je sice pekne ale nerobi to z teba geroja co sa tu moze buchat do prs :) (nic v zlom)
BTW ked nehladas cuker ani neaky lepsi stav a chces len neake presuvadlo tak nechapem naco sa pytas na nazor ostatnych chalanov co ti povedia to...co uz sam vies :) ...top stav a "raritka" je pomaly uz kazde druhe auto v inzeratoch :D "len sadnut a vozit" :D
Vobec mi nejde o to hadat sa tu alebo co. Len som napisal svoj nazor.
Zelam vela stastia pri vybere a snad natrafis na dobry kusok ;)
PEACE.[/quote]
Tak na nazor sa pytam ci to nebol netko pozret nech sa tam nejebem zbytocne a bude to uplny kybel...tiez nemam zaujem sa hadat:) no nadam neco vyberem a ked ne tak kupim neco drahsie a moje posunem manzelke:)

Martin540

Sobota, 16. Augusta 2014, 09:27

predaj-auta-bmw/predam-bmw-e39-523i-at-lpg-t94870.html
A co toto ? :)
Ten nestastny prepis je sice nanic ale auticko vyzera dobre ...je to sice AT ale tak ked si bravel ze na tom nabehas len 200km mesacne tak pohoda... pokial kupujes auto pre zenu myslim ze AT bude lepsia volba :) ziadna hrdza nic...vyzera servisovane.. a cena tiez neni taka najhorsia...
myslim ze viac ti radit netreba :)
Maritn.
BMW e39 540i 6q 99´

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných