... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

serb
Autor témy
Auto: BMW 530 XD
Kraj: Trenčiansky

kryt ostrekovaca svetlometov

Štvrtok, 14. Augusta 2014, 20:58

Caute,
tak dnes som si nasiel na aute urvany kryt ostrekovaca svetlometov spolu aj s tym vyklapacim mechanizmom. uz pred tym sa mi stavalo, ze ten kryt ostal po ostreknuti svetiel otvoreny. no trraz to asi nejaky dobrak vyuzil, aby mi to dodrbkal uplne. Viac fotos dole.
ostrekovac nastastie funguje bez problemov.
neviete nahodou, ci sa taky kryt da objednat?
dik
Prílohy
image.jpg
image.jpg (103.32 KiB) 1692 zobrazení
image.jpg
image.jpg (121.87 KiB) 1692 zobrazení

sineDko
Kraj: Zahraničie

Re: kryt ostrekovaca svetlometov

Štvrtok, 14. Augusta 2014, 21:08

kryty neni problem kupit. dodaju ti to v podstate v kazdom obchode s dielmi, ci uz original alebo druhovyroba

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Augusta 2014, 21:46

serb napísal:
Caute,
tak dnes som si nasiel na aute urvany kryt ostrekovaca svetlometov spolu aj s tym vyklapacim mechanizmom. uz pred tym sa mi stavalo, ze ten kryt ostal po ostreknuti svetiel otvoreny. no trraz to asi nejaky dobrak vyuzil, aby mi to dodrbkal uplne. Viac fotos dole.
ostrekovac nastastie funguje bez problemov.
neviete nahodou, ci sa taky kryt da objednat?
dik

Pozri do online katalogu PN a mozes objednat z BMW, bud nastriekany zakladnou farbou alebo si mozes objednat aj svoj odtien ale to uz bola cena o dost vyssia. Na M naraznik su myslim ine krytky tak daj pozor. Zrejme ti vypadla aj pruzinka tak ju tiez mozes objednat.
Vsetky nahrady co som mal prisli z otrepmi takze ich treba docistit a nelicuju dokladne. Pri takom dieli dam radsej o 10€ viac a mam istotu ze sadne a staci ho strieknut.

serb
Autor témy
Auto: BMW 530 XD
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Augusta 2014, 22:17

Laco19 napísal:
Pozri do online katalogu PN a mozes objednat z BMW, bud nastriekany zakladnou farbou alebo si mozes objednat aj svoj odtien ale to uz bola cena o dost vyssia. Na M naraznik su myslim ine krytky tak daj pozor. Zrejme ti vypadla aj pruzinka tak ju tiez mozes objednat.
Vsetky nahrady co som mal prisli z otrepmi takze ich treba docistit a nelicuju dokladne. Pri takom dieli dam radsej o 10€ viac a mam istotu ze sadne a staci ho strieknut.

Cize odporucas navstivit original BMW, hej?
len sa troska bojim, aby to nebolo vnutri narazniku nejak dolamane... neviem ako to tam pred tym drzalo a teraz to tam uz neviem nasadit.
btw. vedel by mi to niekto v BA, TN strieknut a nasadit za nejaku rozumnejsiu cenu?

Užívateľov profilový obrázok
Morfo333
Auto: BMW e61
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Augusta 2014, 07:38

Ja som teraz dával M-Packet nárazníky, tiež musím objednať tie krytky lebo zo sériového nepasujú. Tá krytka sa tam nasúva z bokov ako keby, no neviem či nebudeš musieť dať dole nárazník je tam zlý prístup, ako už niekto písal musí tam ísť pružinka ešte.
Obrázok

e61 530d Sapphire Black
EX:e46 330d Touring
EX:e36 316i Touring

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Augusta 2014, 10:17

byt tebou tak bud zozeniem z buracky, alebo kupim novu v bmw + farbu v spreji + lak v spreji priamo bmw... vysledok nerozoznas a ostane ti aj na inde diely ak daco skrabnes :)

ak bude kvoli prehodeniu treba dat dolu naraznik tak mi niekedy cez vikend na turej das auto a spravime to :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných