... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

DOEMIXXX
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 9. Júna 2008, 17:06

BaDDog napísal:
Ja som si ju kúpil o 2-3mesiace skôr ako darček k narodeninám.... k mojej 21-ke... 8) (ale asi som už starý chren) :lol:

Ale nie... bol to moj velký sen... to auto má stále pre mňa rešpekt ako pre niekoho e30... proste aj ked skúsi novšie... vráti sa k nej...

Ale sranda je to...že už ked som chodieval do školi som ju stretával a obdivoval.... potom som k nej došiel ako hluchý k husliam.... náhodou...

stary urcite nejsi jelikoz ja si koupil 7er lehce po 20narozeninach 8)

DOEMIXXX
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 9. Júna 2008, 17:12

BlackMW napísal:
mal som sedmu rok a pol a som rad ze som ju mal, zistil som ze take auto njeje premna..
toto je cisto subjektivny nazor prosim nevytrhavat z kontextu a nenapasovavat na vase potreby..

- prva chyba bol automat. automat patri do ameriky. co nema spojku njeje pre mna auto..
rozmyslal ci si nebudem strikovat alebo nieco.. po zoslapnuti plynoveho pedala som sa nudil..
- hocico pod 328 ma sice nepredbehlo ale bolo to dost citit na spotrebe..
- ano 7ma je styl a velmi sa mi paci ale ma jednu velku nevyhodu - vaha,
rozbiehat dve tony na osemdesiat a vzapeti brzdit je stylove ale nie je to to prave orechove,
do mesta pre niekoho kto spravi denne 4 studene starty a po kazdom prejde 4 km to nie je ono..
- gumy to nepalilo ale trhalo.. 300 koni patri do lahkeho auta..
- samosvor na to nezozenies.. ked bolo mokro, dalo sa to na kruhaci poslat bokom, ale..

ale trocha mi chyba, ked sa v nej polovicka vozila aspon som sa o polovicku nebal, vedel som ze v malom tanku 740iA je v bezpeci..

ano, bol to zly vyber ale pomohol mi najst sa a teraz mam auto,
o ktorom od kedy ho mam som ani raz nezapochyboval ze by existovalo ine vhodnejsie..

musim s tebou nesouhlasit, mam e38 740iA a automat jedine do e38! Je to limusina takze zadnej fofr klacek jak nekde v zavodaku, za dalsi, bokem s ASC?? No nevim, me to teda neutrhlo ani na snehu, kdyz je porad zapnuty, zacne problikavat na budikach a auto jede krasne rovne. Jinak 300koniku urcite neni spatne, to auto je "tezka krava" a motorizace pod 200koni proste do e38 nepatri, byl to nesmysl asi jako ted novy SUPERB a a jejich turbo 1.4, proste hovadina....

Užívateľov profilový obrázok
dodo73
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2008, 18:05

BMino napísal:
nebola by skratena verzia? :roll:

Jó kámo "180 mm karbobrúska", to je riešenie :lol: . No myslím, že som videl 2 dv. štúdiovú verziu.
BMW 725 TDS

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Júna 2008, 20:47

dodo73 napísal:
Jó kámo "180 mm karbobrúska", to je riešenie :lol: . No myslím, že som videl 2 dv. štúdiovú verziu.

ja nemyslim auto, ale ten text :lol: :lol: :lol:
sedma je podla mna mamut, aj ked pekny, ale nechcel by som to

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Júna 2008, 08:36

DOEMIXXX napísal:
musim s tebou nesouhlasit, mam e38 740iA a automat jedine do e38! Je to limusina takze zadnej fofr klacek jak nekde v zavodaku, za dalsi, bokem s ASC?? No nevim, me to teda neutrhlo ani na snehu, kdyz je porad zapnuty, zacne problikavat na budikach a auto jede krasne rovne. Jinak 300koniku urcite neni spatne, to auto je "tezka krava" a motorizace pod 200koni proste do e38 nepatri, byl to nesmysl asi jako ted novy SUPERB a a jejich turbo 1.4, proste hovadina....

no hej sak vravim ze nevhodna volba pre moje potreby..
myslel som si ze to bude popicofka, ze tych 500 kg nespravi tolko..
zrychlenim je to porovnatelne s tym co mam teraz - 328,
ale vaha je svina ako som popisal uz vyssie a kazde kg sa rata..

bokom samozrejme s vypnutym asc.. so zapnutym sa dal zadok odhodit tak meter az dva maximalne a to iba na vode..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Júna 2008, 08:12

BlackMW napísal:
no hej sak vravim ze nevhodna volba pre moje potreby..
myslel som si ze to bude popicofka, ze tych 500 kg nespravi tolko..
zrychlenim je to porovnatelne s tym co mam teraz - 328,
ale vaha je svina ako som popisal uz vyssie a kazde kg sa rata..

bokom samozrejme s vypnutym asc.. so zapnutym sa dal zadok odhodit tak meter az dva maximalne a to iba na vode..

Jo, to mas pravdu, ale povodny zamer ani nebol, aby 7er bola na odhadzovanie zadku a drift. Ta kara je o niecom inom - o pohodlnom cestovani a komforte a k tomu prispieva aj vaha vozidla. Inac sa citis v 2tonovej krave, ktora ma kinetiku jak nalozeny vagon ako v aute s 900kg. Rozdiel oproti 3er trebarz je aj v tom, ze pokial 3er sa soferuje, 7er sa kormidluje. Je vsak pravdou ze 7er je pre tych, co ju chcu...pre ostatnych je to mozno nudne auto. Ak by som robil dlhe trasy na dialniciach a to kazdy den, tak ine auto ani nechcem. Jo a este k tomu manualu/automatu - aj ja mam rad manual v malych autach na ktorych sa blbne, ale ak by som v 7er mal miesat kasu saltpakou, tak by ma to hlboko urazilo - automat bez pochyb patri ku komfortu ktory ma 7er.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 17. Júna 2008, 08:25

BlackMW napísal:
mal som sedmu rok a pol a som rad ze som ju mal, zistil som ze take auto njeje premna..
toto je cisto subjektivny nazor prosim nevytrhavat z kontextu a nenapasovavat na vase potreby..

ale trocha mi chyba, ked sa v nej polovicka vozila aspon som sa o polovicku nebal, vedel som ze v malom tanku 740iA je v bezpeci..

ano, bol to zly vyber ale pomohol mi najst sa a teraz mam auto,
o ktorom od kedy ho mam som ani raz nezapochyboval ze by existovalo ine vhodnejsie..

=D> 8) Plny pocet bodov za krasne vyjadrenie.

Ale aj tak by som chcel 740 :twisted:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Bumper

prečo BMW 7er?

Štvrtok, 19. Júna 2008, 12:18

Ja mam 3.0i R6 a podla mňa mne to úplne stačí ved je to predsa limuzína a na nej sa má jazdiť ukážkovo,elegantne nech každý vidí čo ide po ceste :D a treba si hlavne jazdu vychutnávať.Tak podla mňa kto chce jazdiť svižne tak určite nižšiu radu kde je menej Kg:)
BMW e32 730iA '87
It's my war ship

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Júna 2008, 13:43

hhe, presne tak.... alebo rovno 750i - tento motor uz hadam dokaze pozametat aj s tymi kg....

diLucca

Štvrtok, 19. Júna 2008, 15:32

no 750 ide slusne :D ale v Longu, ta ma lepsie prevody :)

semtex

Piatok, 20. Júna 2008, 15:59

Sedmicka musi byt long..inak to ani nieje sedma..jen to len krajsia 5ka:-)
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

diLucca

Streda, 2. Júla 2008, 11:31

jj, v limce iba AT, na blbnutie mame 3er, alebo ja alfinu :D

GOOSE

Streda, 2. Júla 2008, 11:37

Ked 7mu tak 4l pretoze az potom by som mal ten spravny pocit. Velke auto MUSI mat aj silny motor aj ked nechcete jazdit rychlo.

Viem co je to soferovat 6,5L turbo D chevrolet a tiez som jazdil pomaly :wink: Proste ten pocit z toho motora :twisted:

Kamarat mal 18 ked si kupil E38 4L acschnitzer a bolo to jeho prve auto :twisted: A kupil ho ak si dobre pametam ked zacinala zima.

Keci o zadnych nahonoch si kazdy nonbmw moze strcit dakam :twisted: :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

GOOSE

Streda, 2. Júla 2008, 11:42

Ty si toho nejako vela vystriedal 8)

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 2. Júla 2008, 11:58

Jara to ty si predaval tu e34 modru ? cca polroka do zadu?
Jack Daniels + Coca Cola :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný