... všetko o BMW ...
BaDDog napísal:Ja som si ju kúpil o 2-3mesiace skôr ako darček k narodeninám.... k mojej 21-ke...(ale asi som už starý chren)
![]()
Ale nie... bol to moj velký sen... to auto má stále pre mňa rešpekt ako pre niekoho e30... proste aj ked skúsi novšie... vráti sa k nej...
Ale sranda je to...že už ked som chodieval do školi som ju stretával a obdivoval.... potom som k nej došiel ako hluchý k husliam.... náhodou...
BlackMW napísal:mal som sedmu rok a pol a som rad ze som ju mal, zistil som ze take auto njeje premna..
toto je cisto subjektivny nazor prosim nevytrhavat z kontextu a nenapasovavat na vase potreby..
- prva chyba bol automat. automat patri do ameriky. co nema spojku njeje pre mna auto..
rozmyslal ci si nebudem strikovat alebo nieco.. po zoslapnuti plynoveho pedala som sa nudil..
- hocico pod 328 ma sice nepredbehlo ale bolo to dost citit na spotrebe..
- ano 7ma je styl a velmi sa mi paci ale ma jednu velku nevyhodu - vaha,
rozbiehat dve tony na osemdesiat a vzapeti brzdit je stylove ale nie je to to prave orechove,
do mesta pre niekoho kto spravi denne 4 studene starty a po kazdom prejde 4 km to nie je ono..
- gumy to nepalilo ale trhalo.. 300 koni patri do lahkeho auta..
- samosvor na to nezozenies.. ked bolo mokro, dalo sa to na kruhaci poslat bokom, ale..
ale trocha mi chyba, ked sa v nej polovicka vozila aspon som sa o polovicku nebal, vedel som ze v malom tanku 740iA je v bezpeci..
ano, bol to zly vyber ale pomohol mi najst sa a teraz mam auto,
o ktorom od kedy ho mam som ani raz nezapochyboval ze by existovalo ine vhodnejsie..
DOEMIXXX napísal:musim s tebou nesouhlasit, mam e38 740iA a automat jedine do e38! Je to limusina takze zadnej fofr klacek jak nekde v zavodaku, za dalsi, bokem s ASC?? No nevim, me to teda neutrhlo ani na snehu, kdyz je porad zapnuty, zacne problikavat na budikach a auto jede krasne rovne. Jinak 300koniku urcite neni spatne, to auto je "tezka krava" a motorizace pod 200koni proste do e38 nepatri, byl to nesmysl asi jako ted novy SUPERB a a jejich turbo 1.4, proste hovadina....
BlackMW napísal:no hej sak vravim ze nevhodna volba pre moje potreby..
myslel som si ze to bude popicofka, ze tych 500 kg nespravi tolko..
zrychlenim je to porovnatelne s tym co mam teraz - 328,
ale vaha je svina ako som popisal uz vyssie a kazde kg sa rata..
bokom samozrejme s vypnutym asc.. so zapnutym sa dal zadok odhodit tak meter az dva maximalne a to iba na vode..
BlackMW napísal:mal som sedmu rok a pol a som rad ze som ju mal, zistil som ze take auto njeje premna..
toto je cisto subjektivny nazor prosim nevytrhavat z kontextu a nenapasovavat na vase potreby..
ale trocha mi chyba, ked sa v nej polovicka vozila aspon som sa o polovicku nebal, vedel som ze v malom tanku 740iA je v bezpeci..
ano, bol to zly vyber ale pomohol mi najst sa a teraz mam auto,
o ktorom od kedy ho mam som ani raz nezapochyboval ze by existovalo ine vhodnejsie..