Drac1k napísal:

haha ten osviezovac tam bol uz
a stihol som
sašo napísal:ja ako člen euroscene určite sklamaný nie som, ostáva mi iba zablahoželať ti k získaniu takejto šupy a popriať veľa kilákov. Naopak sa teším, lebo ten airride tam určite bude

poznám tvoju produkciu od čias SnowFlake/u ked prvé upravy boli kolesá a maska, je mi jasné že tu sa tie ceny car parts pohybujú niekde inde, ale ty to dáš. blek on blek

diki, netusil som ze su ludia ktori to az tak sleduju

kazdopadne keby to prislo, tak to nebude urcite v blizkej buducnosti ale vo velmi velmi vzdialenej.. a muselo by sa mi darit.. :-)
ale taketo nieco by som si vedel predstavit, toto je nieco do coho by som sa s chutou pustil :-)
http://www.autobazar.eu/sk/bmw-rad-6-coupe-633-csi-manual--technicky-top-id5602479.htmlbaworny: diki
inak dnes som bol v tej bavarii teda, zistit jaky olej tam v skutocnosti je, lebo servisne papiere co som mal vytlacene su troska starsieho data.. a rovno som sa chlapika spytal ci vie podla VIN cisla mi povedat co sa tam robilo a kedy.. a ostal som celkom milo prekvapeny teda

neviem ci som zazil takeho cloveka ako predchadzajuci majitel bol.. (teda ten prvy myslim)
- v 03/2013 malo auto nejakych 138 000km, neviem presne, ale urcite 13x xxx.. takze km su realne.
- v tom istom case sa na aute robil velky servis co bolo -> predne brzdy komplet nove, vymena oleja v motore, a co ma najviac dostalo, vymena filtra v prevodovke

co znamena teda ze aj olej pravdepodobne, aspon tak mi to povedal clovek v bmw. takze maximalne spokojny, nevedel som ze ludia to zvyknu robit, on povedal ze sa to robi len na ziadost zakaznika.. takze po 13x xxx km bol meneny aj olej v prevodovke, ale aj tak ho neskor vymenim pre istotu.. mozno na buduci rok..
no a tiez som zistil ze olej tam bol nejaky shell 5W30 (pezot mal si pravdu, omluvam sa, mal som stare udaje

) z coho mi vyplyva, ze asi sa clovek o ten motor staral tiez, ked tam nelial ten original kastrol, ale kvalitnejsi shell..
potom ma ale skoro prekotilo ked som na benzinke kupil skurveny liter toho skurveneho oleja na doliatie a stal ma 33€

to je v pici tie benzinky..
takze zatial sa to vyvija dobre.. dnes som spravil par km, nitra, z nitry do ba, takym slusnym tempom 120-130 na dialnici, a potom cez patu domov, a spotreba zisla na 11.3, startoval som doma s 13.1.. takze celkom vpohode. uvidime jak dopadne zatazovy test na dovolenku, caka ma cca 3000km za 11 dni..