... všetko o BMW ...
 poznám tvoju produkciu od čias SnowFlake/u ked prvé upravy boli kolesá a maska, je mi jasné že tu sa tie ceny car parts pohybujú niekde inde, ale ty to dáš. blek on blek
 poznám tvoju produkciu od čias SnowFlake/u ked prvé upravy boli kolesá a maska, je mi jasné že tu sa tie ceny car parts pohybujú niekde inde, ale ty to dáš. blek on blek  

krásna je, uživaj autiak
  krásna je, uživaj autiak  
Drac1k napísal:
s takym autom,aby si nieco nestihol

Vsetko uz povedali ostatni...ale tak waaaaaau

PS: I tak naj TOP je ten RUZOVY osviezovac vzduchu

haha ten osviezovac tam bol uz
 haha ten osviezovac tam bol uz  

sašo napísal:ja ako člen euroscene určite sklamaný nie som, ostáva mi iba zablahoželať ti k získaniu takejto šupy a popriať veľa kilákov. Naopak sa teším, lebo ten airride tam určite budepoznám tvoju produkciu od čias SnowFlake/u ked prvé upravy boli kolesá a maska, je mi jasné že tu sa tie ceny car parts pohybujú niekde inde, ale ty to dáš. blek on blek

kazdopadne keby to prislo, tak to nebude urcite v blizkej buducnosti ale vo velmi velmi vzdialenej.. a muselo by sa mi darit.. :-)
  kazdopadne keby to prislo, tak to nebude urcite v blizkej buducnosti ale vo velmi velmi vzdialenej.. a muselo by sa mi darit.. :-) 

neviem ci som zazil takeho cloveka ako predchadzajuci majitel bol.. (teda ten prvy myslim)
 neviem ci som zazil takeho cloveka ako predchadzajuci majitel bol.. (teda ten prvy myslim) 

co znamena teda ze aj olej pravdepodobne, aspon tak mi to povedal clovek v bmw. takze maximalne spokojny, nevedel som ze ludia to zvyknu robit, on povedal ze sa to robi len na ziadost zakaznika.. takze po 13x xxx km bol meneny aj olej v prevodovke, ale aj tak ho neskor vymenim pre istotu.. mozno na buduci rok..
 co znamena teda ze aj olej pravdepodobne, aspon tak mi to povedal clovek v bmw. takze maximalne spokojny, nevedel som ze ludia to zvyknu robit, on povedal ze sa to robi len na ziadost zakaznika.. takze po 13x xxx km bol meneny aj olej v prevodovke, ale aj tak ho neskor vymenim pre istotu.. mozno na buduci rok..  ) z coho mi vyplyva, ze asi sa clovek o ten motor staral tiez, ked tam nelial ten original kastrol, ale kvalitnejsi shell..
 ) z coho mi vyplyva, ze asi sa clovek o ten motor staral tiez, ked tam nelial ten original kastrol, ale kvalitnejsi shell.. 

to je v pici tie benzinky..
 to je v pici tie benzinky.. 

Fuxxo napísal:velmi sa mi lubi zvuk bez poslednych tlmicov co su na kazdej strane..
takze zacnem tym.. uvidime casom ci to bude moc hlucne, alebo ci postupim na nejaky tlmic..

banned napísal:no fuxxo konecne si si sadol do poriadneho auta, gratulujem

a tolko za vyfuk urcite nedam :-)
 a tolko za vyfuk urcite nedam :-)

gratulujem, niečo podobné by som bral aj ja
  gratulujem, niečo podobné by som bral aj ja  som zvedavý do kedy Ti vdrží "séria", aj ked mi je jasné že tu sranda čo sa týka financií úprav končí. Už len poriadne disky, gumy a podvozok by presahovali cenu bývalej e46...
  som zvedavý do kedy Ti vdrží "séria", aj ked mi je jasné že tu sranda čo sa týka financií úprav končí. Už len poriadne disky, gumy a podvozok by presahovali cenu bývalej e46... 

ale s tou 60 mas pravdu teda :-)
 ale s tou 60 mas pravdu teda :-)