... všetko o BMW ...
Johnny_R6 napísal:Vedeli by ste mi poradiť kde kúpiť aditívum do nafty značky DELPHI DIESEL PLUS ? Popýtal som sa už asi v 5 mototechnach u nás v meste a tak isto aj na internete a nikto nevie objednať ani zohnať.
Ak by niekto vedel kde to kupiť/objednať dajte mi prosím vedieť. Ďakujem
http://www.agat.sk/domain/agat/files/ad ... l_plus.jpg
kurpiE46 napísal:Cawte,
s kolegom som kupil pred mesiacom z firmy TSA-KK. Volali sme tam, zistili ake balenia prave maju a zadali sme objednavku telefonicky.
Cca 3xx ml balenie (nepametam presne) stalo 24 Eur/ks vratane DPH + 9.60 Eur postovne (3ks sme objednali, neviem ci je ina cena pri menej/viac ks).
Na mojej chrochtavej TDI na studeny motor citit, ze jeden vstrekovac je chyteny, chcel som docielit "cistiaci ucinok". Dal som to do nadrze (mierne som to predavkoval), spravalo sa to ako pri VIF aditive...lepsi studeny start, ale ani po vyjazdeni nadrze nepoznam rozdiel pred a po. Asi by bolo treba to viac predavkovat, ale zda sa mi to dost drahe. To radsej budem sypat dalej VIF a vstekovac dam zrepasovat, ak sa to zhorsi.
Ak to niekto ini vyskusate, podelte sa o skusenosti.
fox1k napísal:čo si myslíte o tom napojiť to Deplhi pred palivové čerpadlo pod vodičom, teda namiesto nádrže a nechať na tom chvílu bežať motor?![]()
niekde som už videl, že tak čistili vstreky