... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:nebude to lahke, musel by si zhodit dekle,nejak sa dostat k altiku,pripojit na neho kabel z nabijačky a ukostrit niekde o kasnu -.......
nechápem prečo všetci máte v prdeli tie zamky vo dverach na kluč...)))))ako nudza je to dobra vec a na E46 kde sa tie zamky seru jedna radost by to mala by povinnost si zamok po kúpe auta skontrolovat,namazat,vymenit...)))nemuseli by sme to teraz riešit....
držím palce.....
scenario napísal:
drak napísal:A neviem prečo chceš ísť cez šoférovu stranu dnu keď baterku máš vzadu v kufri..vojdi do kufra vyber ju von nabi a potom odomknes auto
drak napísal:Ej tam je problém? Tak skús sa dostať do auta cez kufor keď sa to dá a tak otvoris prednú kapoto..
bocan111 napísal:... na a tak som pekne krásne zhodil /4 ks šróby/ zadnú lištu na dverách /Touring podotýkam/ s osvetlením ŠPZ a spínačom na servo zadných dverí... napichol cez špendlík správny káblik od motorčeka zámku dverí (BL/GR) ...(modro-hnedý-aspoň teda u mňa tak bolo) .... ťukol na to "+" zo zdroja čo som mal bokom /taký štartovací a bo aj na svietenie/....samo pred tým pripojil "-" na kasňu .... a ajhľa !!! .... "bzunk!" a servo otvorilo zadne dvierca !!!![]()