Potreboval by som poradit ohladom remena ktory pohana kompresor klimatizacie na X3 E83 2.0d 11/2005. Remen prvy krat spadol (neroztrhal sa) po 300 000km. Po kupe a naslednom nahodeni noveho remena v servise remen padol za par dni znova. Chcel by som sa spytat na moznu pricinu opakovaneho padania remena a popripade poradit ako nahodim remen naspat. Dakujem
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
presne ten isty problem som mal aj ja a remen mi zhodilo pri necelich 140 tis. km,samozrejme ze sme ho nahodili naspet a to takze som zaradil 4 prev stupen a s kamosmi sme auto potlacili po dvore.ale po cca 700 km bol zase dole takze znova navsteva mechanika ktory ma prehovaral ze to bude urcite elektromagneticka spopjka v kompresore a ze to spravy.ja som sa rozhodol vymenit celi kompresor a stalo ma to nieco cez 600€ (nemal som na vyber kedze som na auto odkazany) tak to skus spravit ako ja ale rataj z opravou kompresora,no a na X3 E83 budes marne hladat napinaciu kladku na remen klímy