... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
bruno75 napísal:Dobre Dedo, v zasade s Tebou suhlasim, len mi pripada trochu sproste, aby clovek (teoreticky) kvoli jedemu pivu (ktore sa na jazde v podstate ani vobec neprejavi) prisiel o vodicak na min. 3 mesiace (alebo tak nejak) + nemala pokuta + neprijemne vybavovacky za cca 1.000 €...![]()
V ziadnom pripade nechcem, aby to vyznelo tak, ze obhajujem alkohol za volantom, to ani nahodou![]()
![]()
Za uvahu by IMHO mozno stalo viac diferencovat tresty v zavislosti od zavaznosti spachania.
Samozrejme ak by "zeppelin" nafukal viac (tym padom je na ceste nebezpecnejsi) tresty by som este ovela sprisnil... ten rok + zakaz cinnosti, ktory dnes plati za > 1 promile je de facto smiesny... neviem este o nikom, kto by si to skutocne odsedel (kazdy odchadza s podmienkou alebo financnym trestom, z coho si vacsinou aj tak prd robi) a ako sam pises "na Slovensku sa da vsetko vybavit"![]()
![]()
S tym fukanim pri kazdej kontrole suhlasim, ale ved oni to uz teraz tak aj robia, ci...?
dedo1 napísal:no práve preto nulovú, lebo je to psychologický efekt, jednoducho nemôžeš a hotovo. Keby si mohol, tak verím tomu, že by chodilo veľa ľudí autom, nie po jednom, ale viac pivách, že veď to je ešte v norme. Alkohol nepatrí za volant, a neverím že keď napr. ja prežijem bez pivka po obede, že to nezvládne aj niekto iný. Nemyslím si že je to nejaké extra obmedzenie. Nie je to ako by bolo zakázané dýchať. Jednoducho ak chceš chlastať, príď na zraz, ale nechoď na cestu, nesadaj za volant.
Pežot napísal:Jeb na to, dojdi, v mekáči mi džúsik kúpiš![]()
![]()
![]()
O piatej prestane aj tak pršať ...
miso_525d napísal:mas pravdu, prestava prsat
Pežot napísal:
Že som ja do telky nešiel počasie predpovedať
miso_525d napísal:budem ta volat rosnicka
Pežot napísal:No co ides? Alebo si z cukru?
voMacK napísal:Boha, no ty mas co hovorit.![]()
Miso aspon na Nive ukazal, ze je charakter a nadrbal sa jak zakon kaze. Keby som ho odtial nestiahol do taxika, tak prisaham, ze Dedo by to uz mal teraz za sebou a 7. Zraz na Nive by bol venovany jemu in memoriam.
Pežot napísal:Kokos ... plavky a clnky by to chcelo dnes
dedo1 napísal:Netrep, ja som tam ani nebol...