... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

bob
Autor témy
Auto: E71 2010 3.0d 180kW
Kraj: Banskobystrický

E53 facelift hrdza

Utorok, 29. Júla 2014, 14:47

Mam E53 r.v. 2005 a zacali mi hrdzavet predne prave a zadne lave dvere na spodnej vnutornej hrane, mate stym niekto skusenosti? cital som ze ma BMW od roku 2004, 12 rocnu zaruku na hrdzu, auto som kupil na Slovensku ale bolo dovezene s Nemecka da sa zaruka riesit aj bez toho aby bolo auto pravidelne servisovane v BMW? alebo sa mam na to vysrat a riesit to na svoje naklady, idema ma stoho jebnut premiova znacka a zasrata hrdza na dverach a pritom auto garazujem, dakujem za vase reakcie...

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Re: E53 facelift hrdza

Utorok, 29. Júla 2014, 20:37

Ahoj

Ja na Tvojom mieste by som tu hrdzu zacal riesit asap. Vykaslal by som sa na 12 rocnu zaruku na hrdzu, lebo ak to aj bude pravda ver tomu ze v podmienkach na neuznanie zaruky bude malymi pismenami napisane nejazdite v dazdi a podobne somariny.

Treba dat dole tapacir, potom aj tu penovu izolaciu a skontrovat ako to vyzera vnutri dveri, ci nic neblokuje odtok vody cez, tusim su tam dva otvory, ktore su dole na dverach. Pricina preco Ti koroduju dvere je v tom ze Ti tam niekde ostava voda, a toto treba odhalit co najrychlejsie. Potom dobra lakovna a hotovo.

Drzim palce.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Júla 2014, 06:10

koroduje ti to na hrane dvery? ak hej, na vine je ten git na kraji dvery, treba ho odtial zlupat a potom uvidis ako mas hnile vsetky 4 dvere, to si este neskumal podrobne 5te dvere a podvozok. bol som pod jednou x5 kde bola diera v napravnici na par prstov

btw je to chyba dizajnu z 95 - e39 po ktorej zdedila nakompletku vsetky chyby
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bob
Autor témy
Auto: E71 2010 3.0d 180kW
Kraj: Banskobystrický

Streda, 30. Júla 2014, 06:43

kontroloval som cele auto aj podvozok vsetko je ok okrem tych prednych lavych a zadnych pravych dveri

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný