Pondelok, 21. Júla 2014, 19:43
Ahojte,
mám problém s E39 530i 9/2000, motor mi hádže do núdzového režimu (Engine failsafe prog), ide max do 2000 otáčok, maximálna rýchlosť 90km/h
Od začiatku mám podozrenie, že to spôsobuje plynový pedál, a to mi vlastne diagnostika aj potvrdila.
Čakám na náhradný, tak zatial budem riešiť tie ostatné chyby čo vyplul BMW Scanner.
DME -> 7B/72 - Signal, characteristic map cooling, short circuit to negative or open circuit
73/F8 - Adaptation, engine throttle, voltage values at lower mechanical stop - adaptation not permitted
Shadow-memory:
7B/72 - Signal, characteristic map cooling, short circuit to negative or open circuit
73/F8 - Adaptation, engine throttle, voltage values at lower mechanical stop - adaptation not permitted
5A/12 - Exhaust temperature before catalyst, bank 1, signal line, short circuit to negative
5C/12 - Exhaust temperature after catalyst, bank 1, signal line, short circuit to negative
5B/12 - Exhaust temperature before catalyst, bank 2, signal line, short circuit to negative
5D/12 - Exhaust temperature after catalyst, bank 2, signal line, short circuit to negative
ABS -> 76/FF - Status DME internal error
Myslíte si, že ma hádže do núdzového kvôli tomu pedálu, alebo kvôli tomu ABSku?
Kontrolka DSC svieti.
Všetky ostatné chyby sú "Short circuit to negative", znamená to, že mám zlé ukostrenie?
Vopred díky za pomoc.