... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Autor témy
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Re: e46 320d?

Pondelok, 21. Júla 2014, 13:33

PeqpeK napísal:
zraz.....
keby si bol blizsie bol by som ochotny, ale toto by som mrte previezol :)

Jaaaj tak...no ja som od Piestan ale to auto co premyslam ze kupim je az vo Zvolene ](*,)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Júla 2014, 13:43

19palec05 napísal:
Jaaaj tak...no ja som od Piestan ale to auto co premyslam ze kupim je az vo Zvolene ](*,)

leda ze by si ma nalozil, alebo ja teba :D

19palec05
Autor témy

Pondelok, 21. Júla 2014, 14:11

PeqpeK napísal:
leda ze by si ma nalozil, alebo ja teba :D

No ja momentalne nemam do coho lebo som predal...brat mi tam skusi niekoho pozhanat...blbe je ze mam citacku aj ja Carsoft ale este som s nou nikdy nerobil a este je to aj po nemecky takze by som si velmi nepomohol asi

PeqpeK

Pondelok, 21. Júla 2014, 14:22

19palec05 napísal:
No ja momentalne nemam do coho lebo som predal...brat mi tam skusi niekoho pozhanat...blbe je ze mam citacku aj ja Carsoft ale este som s nou nikdy nerobil a este je to aj po nemecky takze by som si velmi nepomohol asi

ja mam secko co treba...ale zo skusenosti ti poviem pozri si radsej viac aut po ceste :) viackrat som sa niekam teperil a auto bolo na fotkach krasne aj po telefone najsamsuper a realita bola vydojena dymovnica :)

19palec05
Autor témy

Pondelok, 21. Júla 2014, 14:27

PeqpeK napísal:
ja mam secko co treba...ale zo skusenosti ti poviem pozri si radsej viac aut po ceste :) viackrat som sa niekam teperil a auto bolo na fotkach krasne aj po telefone najsamsuper a realita bola vydojena dymovnica :)

Sak mne ho tak pozrie brat ze ake je asi tak aspon lak a interier a aky to ma zvuk atd a uz ked tam ja pojdem tak chcem ist viac menej na hotove ze ked tak precitat to kvoli tym vstrekom,pozriet nejake tie capy,brzdy atd a zobrat ho pod ochranne kridla :)
Po ceste toho velmi aj tak nevyberiem lebo tam chcem ist busom a najracej domov uz autom \:D/

PeqpeK

Pondelok, 21. Júla 2014, 14:32

ak sa bracho vyzna tak pohoda

ak nie tak si najdi kedy ti ide aj bus naspat :D teda aby sa ti nestalo ze si povies ze no nie je to bohvieco ale ked uz som tu tak si ho zoberiem...kupujuci byva castokrat v tranze a to ze kupil sracku zisti az po par tyzdnoch, ak vobec :)

kazdopadne drzim palec

19palec05
Autor témy

Pondelok, 21. Júla 2014, 14:36

PeqpeK napísal:
ak sa bracho vyzna tak pohoda

ak nie tak si najdi kedy ti ide aj bus naspat :D teda aby sa ti nestalo ze si povies ze no nie je to bohvieco ale ked uz som tu tak si ho zoberiem...kupujuci byva castokrat v tranze a to ze kupil sracku zisti az po par tyzdnoch, ak vobec :)

kazdopadne drzim palec

No bracho sa az tak velmi nevyzna teda ale tak ja aj hej akurat je problem ze nie v diesloch a diesla som nikdy nemal ale oj..at sa nenacham neboj...chcem aby to bolo auto ktore mi bude sluzit dalsich 6 a viac rokov takze nejaku raketu kupovat nebudem...ked to bude nejaka hrkalka tak sa odveziem na buse aj domov :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných