... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mi_t_is napísal:Zdravím vás, zas jedna porucha s ktorou som sa ešte nestretol.. automat e36 2,5vanos. Stala sa mi taka vec, auto pohode naskočilo po 20km som ho odstavil a kľuč nechal v prvej polohe, prišiel o 5minut a šiel naštartovať, otočil do druhej polohy, počkal, a šiel štartovať, ale po otočení do polohy štart, čiže tretej ... sa nič nestalo, ako keby som mal zapalovanie stale v polohe 2.. vytahoval som kľuč.. a skušal zas a nič.. potom som kľuč vytiahol na dlšiu dobu.. (30sekund) a ked som šiel naštartovať tak chytil hned.. občas sa mi take stavalo davnejšie že ked som otočil do polohy 3, nespustilo štartér hned ale čakalo možno sekundu a až potom začalo točiť..
Čo by to mohlo byť? od čoho sa odraziť? momentalne som odstavil a štartovať ide ale neviem si to vysvetliť a veľmi rád budem ak mi niekto pomôže čo by to mohlo sposobovať a či sa takto prejavuje vadný štarter.
bateria bola nabitá, kontrolky po otočeni kľuča do štart polohy ani neblikli, ani nezhasli, nič.. Ako keby som nechal kľuč v druhej polohe![]()
Ďakujem za pomoc.