vvpozdravujem všetkých fanúšikov starších aút. Bol som v Košiciach, asi 4 hodiny mi pán, čo mi robí auto vysvetľoval, čo všetko sa robilo, ešte bude robiť... Úplne ma dostalo s akou pedantnosťou sú jednotlivé opravy robené. Napríklad mi ukázal za škatulu prípravkov, že to iba kôli mojmu autu kúpili aj 30tonový lis

D Fakt sa to nedá zhrnúť do jedného príspevku, čo sa všetko robilo... teda posielam aspoň krátky komentár + foto
antikorozna ochrana spodku- dokončená antikorózna spodku. Komplet všetko bolo zo spodnej časti zhodené, všetky hadičky, vedenia, káblovaćky, nádrž, diferenciál, kardan... atď. Podľa kódu farby bola namiešaná špeciálna antikorózna farba rovnakej špecifikácie ako keď bolo auto vyrobené - týmto bolo kompletne všetko ošetrené.
- v rámci toho boli ošetrené všetky problematické miesta
- diferenciál je ošetrený podľa originálnej špecifikácie
kozmetické úpravy - opieskované a ošetrené komplet struny, tlmiće, uloženia
- všetky šróby a spojky sú ošetrené a vyčistené - nazinkované ako originál žltým zinkom (naozaj skoro všetky šróby sú pôvodné, iba sú ošetrené aby vyzerali ako nové)
- napravnice sú vypieskované a nastriekané v komaxite (vyzerajú úplne ako nové :) )
- ošetrené sú brzdové plechy
- natreté brzdové kotúče originál farbou
nové diely (za posledný mesiac) - perspetkívne ešte budú menené palivové hadičky
- budú vymenené brzdové hadičky
- nové ramená vpredu
- nové silentbloky v zadnej náprave aj to také smiešne malé ramienko
- nové zadné ložiská
- simmeringy prevodovky a diferenciálu
- ....