takze konecne som sa dostal k PC....
v prvom rade uvediem, ze tento stroj hrdo vlastnim uz rok a po 20k km okrem oleja, filtrov a separatora oleja nebolo, co sa motora tyka, nutne riesit nic :)
minuly tyzden som tu spominal trhanie auta, kupil som palivovy filter, nieco nezname, no nemecke, lepsie bolo treba objednat a tlacila ma topanka, vymena samozrejme prospela a auto netrha ani neskacu otacky (+/-50), cca 350 km a nic sa uz neopakuje :)
v druhom rade uvediem, ze som konecne natiahol kable od navi k zosiku na HARMAN/KARDON takze uz to hra lepsie a bude este lepsie ked vyriesim BM54 :) repra v dverach som natiahol este niekedy v marci...
no a v tretom rade spomeniem pamatove sedacky, to bola celkom sranda, pretoze kable som v brne musel cvakat, kvoli nedostatku casu ich vymontovat. vo stvrtok som vyraboval auto, v piatok natiahol H/K, v sobotu som zlozil kufor, dal naspat zadne sedacky a lisovacimi spojkami som doriesil kabelaz na sedacky, v nedelu sa nedela tak som vymenil iba ten filter :) no a v pondelok a v utorok som sa ihruskal so zapojenim, podotykam SAM a vlastnym tempom, cista robota by bola na 3 dni :)
poviem vam, sedacky su cista popicovka, vcera sedel na spolujazdcovi kamarat, ta sedacky sa 10 minut nezastavila

- altanok musel byt :D

- 2 tyzdne ako na latrine :D