Poslednom case mi.zlyhava kluc na moju e60 Je to este stary diamantovy kluc Dojdem po chvili k autu a na ziadne tlacidlo nereaguje, tak ho otvorim cez zamok dveri a zacne opat reagovat, ale oproti tomu co som bol zvyknuty tak dost slabo,po par minutach ako auto uzamknem a vratim sa opat nereaguje. Kde je chyba? Bateria? Pokial viem, mala by sa dobijat v spinacke, ale asi sere na mna Diky za kazdu radu
No a chyba je v aute Skusim este druhy kluc Ale od dnes mi resrtuje vsetky nastavenia idrive stanice, jazyk, l7 nastavenia do defaultu Kazdy start, boze preco ja musim mat take stastie Co to moze byt? Zly alternator nestiha dobijat ci co? Ak alternator ake napatie by mal mat na volnobehu?
Pred cca 3 mesiacmi som.menil novu bateriu a aj som ju registroval
No ocividne mi to resrtuje uz iba pri tom kluci ci povodne obcas prestal reagovat na odomykanie, po rucnom odomknuti zamku sa spamatal a zacal fungovat, ale po starte stratil povodne nastavenia a hodil sa do defaultu Co sa mohlo stat s tym klucom?
Pán učiteľ,jebte na to.Očividne ste s toho jeleň len vy Neviem či je to tu o gramatike,alebo o pomoci Keď človek píše z mobilu,tak sa občas preklepne na tej malej klávesnici,alebo tebe sa to nestáva?Niekedy je lepšie neriešiť ako riešiť pičoviny .Isto to chápeš,že....:))
Mal som podobný problem na sedane a bol to antenny zosilovač a vzadu pod stropnicou pri zadnom okne na pravej strane. PetoK na to došiel po 2 minutach ja som zohnal druhý zosik a potom mi to za 2 minuty vymenil a frčime ďalej
Mne nefungoval DO centralu, vždy sa mi vyresetovali stanice a aj hlasitosť radia a rádio malo slabší signál, Ty keď maš velky displej a lepšiu výbavu môze ti to robiť aj väčšiu galibu lebo aj ten zosilnovač maš iný....
Peťo potom prezreten môj stary zosik a povedal že tam bol studeny spoj a tiež to pomaly odchádzalo...
ako je to pri novsom type kluca? moze odist bateria? prestalo mi reagovat dialkove, odomknem klucom v pohode, vsetky nastavenia su ok. ale aj po dlhsej jazde (cca 35-50km) sa neda otvorit na dialku...
PetoK napísal:
Bateria nebude zla... na 99% studaky na kontaktoch.