... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Boboo96
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Re: [E34 525i] ISLANDGRUEN-METALLIC predané

Pondelok, 9. Decembra 2013, 11:35

nie tam ide moj byvaly 2liter.... chce taky motor ako tam mal.. tak do neho nepičujte... snazi sa ako vie a v ramci financnych moznosti...
e34 Touring

lukinoo7
Autor témy
Auto: e46 328i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Decembra 2013, 11:43

Chlapci vy mate niake komplexy? Kolko krat vam mam povedat ze som kupil 320i coupe len koli tomu ze stala tolko co stary iphone . To ze tam chcem ten motor co mam v papieroch je asi moja vec . 2.5 nechcem nechce sa mi prerabat moc toho okolo motora. A ked mam moznost za lacno zohnat 2liter preco nie? Neprestupil som z 2.5 do 2 jazdim si na passate a e36 mam len tak . Inak by nebolo ziadne.

darklord
Auto: stara haraburda

Pondelok, 9. Decembra 2013, 15:09

Sak ja som si len robil srandu :) Motoru podla TP rozumiem, tiez mam motor urobeny tak aby sedel podla technicaku.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

clobo
Auto: E34 sedan 525 TD
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 9. Decembra 2013, 15:23

No booze.keby si da aj tu spominanu 1.6 tak nam to vsetkym moze byt jedno..ja pocuvam stale ze mam tank a v nom 115 koni a aj tak to neriesim.vozim sa 40-50 km/h a to staci..prvorada je spokojnost majitela

darklord
Auto: stara haraburda

Pondelok, 9. Decembra 2013, 15:26

:thumbup: tak tak, a preto zhanam vnutornosti z m54b30:D lebo ta 2.8 nejak "nejede: :lol:
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

BA:VOR:AK
Auto: F30 320i

Streda, 25. Júna 2014, 14:17

Zdravím všetkých, nechcem zakladať noví príbeh nakoľko už tu o tomto aute je popísane docela dosť..
Chcem len oživiť trošku príbeh a to tak že znovu pozdvihnem trošku krasu tohto auta..

Pred skoro rokom som sa stal majiteľom práve tejto E34 a tak len zhrniem to čo sa za tu dobu dialo a čo sa dúfam bude diať...
Auto som kúpil od lukinoo7 za pre neho celkom pekne peniažky nakoľko som túžil po E34 24v 2,5i a práve jeho bola v tej dobe
jediná možnosť a týmto mu aj ďakujem že som sa k tomuto autu vôbec dostal ... Škoda bola len tá že som auto kúpil do zimy
takže išlo pekne do garáže a mohol som si ho tak zatiaľ užívať len pohľadmi ...

Veci zatiaľ spravene :

Na jar sa autíčku vymenili komplet kvapaliny + filtre, sviečky...
Komplet predne a zadné brzdy za ktoré ďakujem Kubovi.. + komplet nová ručná brzda.
Zatiaľ len nutne vymeniteľné spotrebaky podvozku..
Naplnila sa klíma.
Nové predné svetlá. ( ktoré chcú ešte dolatid nakoľko je tam furt ten problém s tou jednou parkovačkou ktorá nesvietila už Lukasovi.. )
Nové zadné svetla.
Repas kolies ktoré boli na aute no v žalostnom stave.. (firma ALUMAN spravili to pekne ale čakal som na kolesá 3 mesiace a vypýtali docela dosť)...
Nové koncovky výfuku.. Aj keď nie som zástanca koncoviek a vždy som na to nadával.. Neostávalo mi nič iné nakoľko som chcel zachovať pôvodný výfuk ktorý má krásny zvuk v kombinácii s motorom a pôvodné koncovky výfuku vyzerali žalostne.. Ale výsledok vyzerá vskutku pekne takže som spokojný..
Nová batéria ktorá nevydržala zimu v garáži aj keď bolo auto každé dva týždne naštartované a mal som možnosť pojazdiť po garáži tak nevydržala týždňové mrazy...

Chcem stihnúť do konca leta:

Autíčko zatiaľ ide krásne, jazdím s nim každý deň a motor ide ako hodinky takže tu nemám zatiaľ čo meniť a opravovať. Pri každej návšteve kamarátovho servisu mu poviem nech mi prezrie motor či niečo netečie neprasklo a zatiaľ sa ukázalo iba servo z ktorého pomaličky vyteká kvapalina a špiní celí priestor pod nim... to sa vyrieši ale ešte tento mesiac ...
Na auto som ešte cez zimu keď bolo auto v garáži kúpil štelovací podvozok JOM s úmyslom dať ten predok trošku nižšie nakoľko takto je to síce stavane na Slovenské cesty ale vyzerá to ako bager ... podvozok som kupoval z Česka a stál niečo cez 380e problém však nastal vtedy keď mi v servise povedali že to nepasuje že mam iné uloženia tlmičov... Tak som volal do Česka či mi neposlali iný podvozok nakoľko to bolo vyberane priamo na môj model ... Samozrejme že oni mali všetko v poriadku a chybu mam hľadať ja na aute ... takže som začal zháňať iné uloženia pýtal sa kade tade čo treba spraviť ... až som to nakoniec dal do trošku drahšieho servisu kúsok od domu a tam mi povedali že to nepasuje lebo potrebujem uloženie ktoré sa dávalo na M5-ky čo mi príde dosť blbosť ale na pokraji nervového zrútenia som od nich ten podvozok zas pichol do kufra a mám ho tam do dnes ... takže stále hľadám riešenie a rady tak ak by mi vedel prosím niekto niečo poradiť sem stým prosím ...
V pivnici mam pichnutý komplet facelift s ktorým sa musím ešte trošku pohrať a pôjde na auto tiež...
+ By som chcel vyriešiť problém s centrálom ktorý tam bol montovaný ešte Lukášom a cez zimu sa kvôli baterke rozladil a vôbec nereaguje.. Buď pôjde úplne noví centrál alebo to nejaký maník v servise bude vedieť spárovať.
Kúpa nových pneu.
A rozmýšľam nad lakovačkou celého auta nakoľko lakovačka od Lukáša bola asi len v rámci finančnej dostupnosti.
A ešte by som chcel stihnúť trošku z reparovať podvozkové diely ktoré sa zatiaľ nejavia ako odpálené ale prevenciu treba sem tam.

A pár fotiek na záver:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

v najbližšom čase pridám ešte nejaké fotky.
-------------------------------------
F30 320i
--------------
Ex BMW E36 318i Cabrio
Ex Bmw E34 525i 24v
Ex BMW E36 316i compact
Ex Bmw E36 320i sedan

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 25. Júna 2014, 14:54

pekné auto, trochu škoda tých predných a zadných lámp ale inak pekne sa staráš

btw. akurát včera som sa pýtal predošlého majiteľa že čo je s tou jeho peknou 34kou a zrazu sa tu objaví :thumbup:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

BA:VOR:AK
Auto: F30 320i

Streda, 25. Júna 2014, 17:03

So zadnými svetlami s tebou plne súhlasím vôbec sa mi nepáčia a nesedia mi tam.. ale bola to skúška. Ešte chcem vyskúšať streknúť ich sprejom na svetla aby tak nekričali a boli tmavšie... Kamarát to tak ma spravené na e60 a vyzerá to super ... keď to bude aj tak zle a nebude sa mi to páčiť pôjdu spať normálne svetlá ... a k predku ? 100 ľudí 100 chutí mne sa tie svetla neskutočne páčia a je to veľká zmena oproti sérii.. predok chcem časom ladiť do čierna..
-------------------------------------
F30 320i
--------------
Ex BMW E36 318i Cabrio
Ex Bmw E34 525i 24v
Ex BMW E36 316i compact
Ex Bmw E36 320i sedan

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 25. Júna 2014, 18:30

Keby tie predne svetla nemali kruzky ktore sa tam vobec nehodia boli by to take dobre lacne fake black Hella, toto rozozna aj laik ze je to lacna nahrada-tuzing. Ale ako vravis, kazdemu pasuje ine, a urcite svietia lepsie ako spalene povodne.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných