... všetko o BMW ...

takže som to ošmirgľoval jemným šmirgľom, potom ešte jemnejším aby to nebolo ani vidieť a nastriekal som.. Výsledný efekt je naozaj krásny, je to matné, a niečo ako metalíza.. Po dôkladnom vysušení a namontovaní už interiérové lišty držia v nových svorkách parádne takže spokojnosť. Okrem toho som nastriekal aj tie kastlíky, stredový tunel na čierno tým lacným sprejom.. Dal som asi 9 vrstiev takých tenkých a výsledný efekt je geniálny, nie je to mäkké ako originál, je to matné a krásne. Ajtak napokon budem musieť tie plasty vymeniť lebo chcem kúpiť novú lakťovú opierku keďže tú moju držia kadejaké šróby lebo je urvaná a krivá..Predošlý majiteľ kašlal na všetko.
 takže som to ošmirgľoval jemným šmirgľom, potom ešte jemnejším aby to nebolo ani vidieť a nastriekal som.. Výsledný efekt je naozaj krásny, je to matné, a niečo ako metalíza.. Po dôkladnom vysušení a namontovaní už interiérové lišty držia v nových svorkách parádne takže spokojnosť. Okrem toho som nastriekal aj tie kastlíky, stredový tunel na čierno tým lacným sprejom.. Dal som asi 9 vrstiev takých tenkých a výsledný efekt je geniálny, nie je to mäkké ako originál, je to matné a krásne. Ajtak napokon budem musieť tie plasty vymeniť lebo chcem kúpiť novú lakťovú opierku keďže tú moju držia kadejaké šróby lebo je urvaná a krivá..Predošlý majiteľ kašlal na všetko.
6kamil6 napísal:Gratulujem k vozitku, zaroven vitaj medzi limousinami.. urcite casom pridaj viac voto, neh ma clovek zoceleny obraz.
Prajem vela stastnych kilometrov, urcite ti ich auto dozici ked sa budes starat.

nadro napísal:Vitaj medzi E46-tkami. Chcelo by to fotky aj interiéru.

eld napísal:moc nerozumiem tvojmu problemu, ale kedze pises, ze si siel rano do prace a mal si nastavene 22C tak logicky v aute bolo urcite menej ako 22C a vonkajsi vzduch bol taktiez chladnejsi (dnes vcelku dost) tak ti vnutro auta vyhrievalo na 22C, nie?
taktiez ked idem ja rano autom a mam nastavene kurenie na 20C tak fuka stale ten isty vzduch a akonahle otvorim stresne okno a zacne dnu prudit studeny vzduch tak z vetrakov ide teplejsi vzduch aby to udrzalo v aute tych 20C.

eld napísal:na nohy ti bude fukat pri tychto rannych teplotach vzdy teplejsi vzduch a taktiez aj na okno (tam fuka vzdy teplejsi) aby sa nezahmlievalo nahodou, myslim si, ze tam nemas co riesit