No takze dnes sedim v aute a zrazu somnou cuklo.chlapec sa nevymeral a oprel sa mi vzadu o naraznik...a pako bol este mudry tak som ho musel trocha krotit ale oplatilo sa 30e doma;) z poľska objednam za 2,60 novu listu a uz ked sa to bude riesit tak asi pojdu narazniky do farby;) neviem ci by to vyzeralo dobre...
Dnes sme daco urobili a daco dodrbali...perinky na motore a prevodovke vymenene a pri skusobnej jazde nam pri mensom drifte sa uvolnolo koleso a odletello...takze vytrhlo komplet blatnik a scuchalo kotuc ale je to zjazdne...perepuťa sama...a naboje bude treba obe predne :/
Jeden naboj aj z kotucom pruzinou a tlmicom uz je doma...zajtra sa bude montúvať;)) terwz chodim viacmenej na spotrebu a chodim jak pan na 7,5 l :)) to ani na mojej byvalej 36ke nespravim taku spotrebu:D
Dnes sa trocha fušerovalo;) Nahodene mracitka zastriekane zoskrabane lipko zadneho naraznika zastriekany git vzadu (docastne kym sa neporiesi novy diel) zistena pravdepodobne preco nefunguje otackomer,plus objav roka dal som dole zadne sedlo a co nevidim jedalny listok hranolky tictaky karticky chleba a nechcem vediet co este ....kokoci dzefčata...
cez vykend sa tiez nieco porobilo...viac casu nebolo co ma hneva ale budis...vymeneny olej v prevodovke-stareho som sa trocha najedol...vymeneny posledny silent na prevodovke a nove tyckybriadenie aj z tiahlami.Chceli sme vymenit jeden naboj ktory je natom najhorsie ale nepodarilo sa ho povolit.vysledok: treba robit geometriu a prevodovka stichla ide ako nova;)
Nemohol som sa uz pozerat na tu hrdzu ..tak sa robilo vo velkom:) za 4 dni sa opravil falec dal sa novy blatnik, narazniky a spetaky sli do farby porobila sa hrdza a autoo sa zospodu vystriekalo asfaltom:)