... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

John Johan
Autor témy
Auto: BMW 116i
Kraj: Bratislavský

BMW E60 525i nejde zabuchnúť zadný kufor

Piatok, 20. Júna 2014, 08:28

ahojte..

stretol sa už niekto s poruchou nefunkčného zatvárania zadného kufra..? kufor nejde otvoriť elektronicky ale len kľúčom.. po odpojení elektriky do zámku kufra ide zabuchnúť aj pekne otvoriť ale len pomocou kľúča no po opätovnom napojení elektriky do zámku nejde opäť zavrieť.. len bucham a bucham a zámok nechytá.. zámok som dal nový no nepomohlo.. prosím o radu na čo by som sa mal zamerať.. poistky..? spínač..?
ďakujem!

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: BMW E60 525i nejde zabuchnúť zadný kufor

Piatok, 20. Júna 2014, 09:31

A po odpojení elektriky ide zabuchnut???ak ano,tak kabelaž je seknutá a stale ho odomyka..riešil som to par krat na sedane...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

John Johan
Autor témy
Auto: BMW 116i

Piatok, 20. Júna 2014, 10:25

ano po odpojení elektriny ide zabuchnut.. funguje v podstate len na manual no po opatovnom pripojeni elektriny na zamok je opat otvoreny a nejde zavriet..
seknute kable myslis poskoedny niektory kabel alebo len niekde sprajcnute a treba to povolit..? kde by som to cca mal pozret..? mal som dole tapacir vo vnutri kufra ten bocny pravy a kable som nasiel no netusim kde by to mohlo byt sekute ako pises..

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 20. Júna 2014, 13:17

John Johan napísal:
ano po odpojení elektriny ide zabuchnut.. funguje v podstate len na manual no po opatovnom pripojeni elektriny na zamok je opat otvoreny a nejde zavriet..
seknute kable myslis poskoedny niektory kabel alebo len niekde sprajcnute a treba to povolit..? kde by som to cca mal pozret..? mal som dole tapacir vo vnutri kufra ten bocny pravy a kable som nasiel no netusim kde by to mohlo byt sekute ako pises..

skratuju sa v prechodkach, na tie sa zameraj

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných