Piatok, 13. Júna 2014, 08:35
NA REGNUM BAVARIA sa ani nevyjadrujem .. ja som si tiež objednával napr gombik na radio, dal som mu VIN číslo od auta a objednal mi samozrejme zlý, ktorý bol dlhý a ani sa nedal nasadiť a keď som to prišiel reklamovať tak mi povedal že to ja som zle požiadal (som myslel že takú kopačku do hlavy z otočky mu dám) takže ešte ja som na vine, že on je kokot. Poďalšie bol som tam raz so zákazníkom čakali sme HODINU a POL na to (ak stojíte sadnite si) aby dali auto na zdvihak a dali 5 šrúb z plastu pod motor dole ... NA TOTO SME ČAKALI HODINU A POL (čo je inak 3 minutova robota) ... a keď nás zavolali do dielne sa pozrieť na auto skoro som odpadol. Páni "mechanici" asi taký jak keď z Kokšov bakše vytiahnu prvého spitého Jančiho z priekopy a ide k nim robiť technika. Takže takáto je bawaria, všetko na maximálnej úrovni. A o tom chujovy prijímacom technikovy čo všetko vie a všade bol a od narodenia opravuje baworaky ani nehovorim ...
P.S. keď som si objednával diely pri majstrovi technikovy, došiel k nemu "mechanik" z dielne (zamnou stáli ďalši dvaja zakaznici) hej pišta ! oľen kukni tu tota tyčka mi tu nepasuje, co s tym mam robic ? Technik : šak som to objednával cez VIN číslo to musí byť dobre ... Mechanik : ale šak to oproti starej je asi o 2 centimetre dluhšie co s tym teraz ? (bolo to dlhšie asi o pol centimetra) Technik : ta z toho odrež ňe ?
Nemám slov ...