... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Majky001
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

problem po vymene spojky a dvojhmotaku

Streda, 28. Mája 2014, 19:25

Potrebujem radu, vcera mi menili komplet spojku a dvojhmotak ale po zoslapnuti spojkoveho pedala pocujem vrzganie, dalej ked slapnem dvojke plny plyn auto zacne triast a vybracie sa prenesu aj radiacej paky. Robi to iba pri 2. prevodovom stupni ale ked dvojku roztahujem pomaly netrasie to. Vraj to je koli rozsirovacim podlozkam co mi pride uplne od veci. Podlozky som dnes zhodil a auto furt trasie. Prosim vas o radu lebo servisakom uz neverim ani pol slova.

Lukas64
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Re: problem po vymene spojky a dvojhmotaku

Streda, 28. Mája 2014, 19:33

jasne ze to nieje koly podložkam.... keby som mal viac času tak by som si riešil opravy radšej sám , vieš jak oni rychlo zbuchať a davaj dalšie, treba love nee?....som počul už aj že šruby pozabudali kade tade v motoroch a potom hukadla porobili....ale to som odbočil od otázky , každopádne to daj reklamovať...

Užívateľov profilový obrázok
kamil9
Auto: BMW i3

Streda, 28. Mája 2014, 20:42

ked ti to predtym nerobilo, tak jednoznacne nieco oni museli spravit... ziadne podlozky a podobne dristy

Peto24

Štvrtok, 29. Mája 2014, 07:26

a robi ti to aj ked je spojka v zabere?

msakac33

Štvrtok, 29. Mája 2014, 07:34

nooo bud to na picu poskladali alebo ti dali namiesto dvojhmoty obyc. zotrvacnik, v poniektorych servisoch sa takto ojebavaju zakaznici :mrgreen:
kazdopadne pre buducnost odporucam zmenit servis :-s

Majky001
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Mája 2014, 08:27

dvojhomtak som kupoval ja cize v tu problem nenvidim skor ze napicu poskladali spojku alebo zle zalozilo kardan. nikde inde problem nevidim. uz sa stalo nikdy viac ku tymto suflikantom. sorry za duplicitu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní