Zdravím, som na fóre nový a hladal som dlho na internete než som sa obrátil sem, takisto aj tu na fóre no nemohol som túto tému nájsť lebo niesom si istý presne pod akým názvom to hladať.
Kúpil som si nedávno e46 tku 328i čko a chcel by som si nalepiť tieto písmenká na kufor , lenže predávajúci ich už nemal a neviem kde to kúpiť. Hladal som to pod emblémom, pod písmenami, znakmi na kufor no vždy s čím som sa stretol bolo iba logo na prednú kapotu, kufor, na klúč od auta alebo stredové krytky na kolesá. Jediná stránka kde som to našiel bola buď ebay alebo táto česká stránka
http://www.automaxhk.cz/bmw-znak-na-kapotu-napis-328i-4106.html?utm_source=srovname.cz&utm_medium=srovnavac_cen&utm_campaign=feed
lenže nato aby mi to poslali na slovensko v obchodných podmienkach pýtajú nákup minimálne za 1000 kč a aj potom poštovné vychádza na nejakých 6 € a ďalšia vec neviem ako je to pri dobierkach z obchodov ale pri klasickej dobierke z ČR si naša úžastná Slovenská pošta popýta 6 € len zato že prevedie € na české koruny čo v praxi znamená že ak vám príde tovar na dobierku ( čo druhá strana zaplatí poštovné ) a budete to mať na 10 € tak na pošte zaplatíte 16 €... čiže písmenká v hodnote 220 Kč čo je tak 10 € tak ma to bude stáť 16 ak vôbec pristúpia nato že mi to pošlú

Viete odkial by som to mohol kúpiť alebo nemáte to niekto v dobrom stave na predaj ? ďakujem