... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

mrkvy
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Bratislavský

Schema zapojenia kabelaze v kufri sedan po FL

Utorok, 13. Mája 2014, 13:10

Caute pani. Akosi sa mi zjavil problem, ze mi nesvieti obrysovka a spiatocka na jednej strane kufrovych dveri. Skusal som to aj rozoberat, pozeral som ziarovky, skusal som aj vymenit ten plast, co drzi ziarovky z druheho svetla (tam to funguje v pohode), ale nic. Takze som z toho usudil, ze problem bude niekde po ceste medzi tymito dvomi svetlami. Mate niekto nejaku fotku, alebo (este lepsie) video, ako je to zapojene, resp odkial a kade su tahane kable vnutri kufrovych dveri? Pravdepodobne by som to chcel menit ako celok (potiahnem nove kable), pripadne ak by boli lepsie napady, tak ich len uvitam.... :P Este mozno kontrolna otazka: prejdem s tym cez STK, ak to nebude svietit? :D Vopred vdaka...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead... True story..."
--> BMW 320d E46 110kW <--
Ex: Citroen Xsara coupe 2.0 HDi 66kW

havranxx
Auto: E46 320d 110 kW
Kraj: Banskobystrický

Re: Schema zapojenia kabelaze v kufri sedan po FL

Streda, 14. Mája 2014, 10:53

pozri si káble v tej čiernej vrúbkovanej gumovej prechodke pri pántoch. :thumbup: Tam bývajú polámané káble....

mrkvy
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Bratislavský

Re: Schema zapojenia kabelaze v kufri sedan po FL

Štvrtok, 22. Mája 2014, 14:34

havranxx napísal:
pozri si káble v tej čiernej vrúbkovanej gumovej prechodke pri pántoch. :thumbup: Tam bývajú polámané káble....

Presne tam boli dodzubkane.. Predchadzajuci majitel to uz opravoval, ale zjavne dostavaju zabrat a rozpadavaju sa aj dalsie... :(
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead... True story..."
--> BMW 320d E46 110kW <--
Ex: Citroen Xsara coupe 2.0 HDi 66kW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 26 neregistrovaných