vyberaj podľa stavu, takmer všetko má za sebou 500.000+ a v drvivej väčšine to bude vylietané dieselu sa vyhni oblúkom, hlavne 4.0d za 3000 to bude fakt "terno"
ber V8, ideálne bezvanos, tam je najmenšie riziko potenciálnych problémov, aj keď každé auto bude potrebovať NEMALÉ investície, ak to chceš mať v dobrom stave
5HP30 davali na M62B44 iba do prvych modelov do roku 1997, potom uz len do M73B54 a do E39. Ja som ju este nastastie stihol, na 7er.cz niekde pisali ze ju koncu ju davali iba do Long a Individualov.
M62 má hliníkové koleno pred škrtiacou klapkou a medzi ňou a váhou je gumená hadica, M62TU to má z jedného kusu a z plastu od váhy až ku klapke
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ok diky uz budem vediet no asi radsej dosporim a kupim daco za 5000 - 6000 to bude asi rozumnejsie ako caru kupit za 3000 a 3000 do nej a nervou kolko popri tom no ak by dakto mal daco suce okolo 3000 mozme pojednat o tom
To bude najrozumnejšie ako sa silou mocou tlačiť do toho...aj ja hľadám e38 ale čo som bol pozerať po slovensku tak všetko pýtalo minimálne polovičnú investíciu ako bola cena auta...bohužiaľ na slovensku je to tak že sa tu málokedy objaví v dobrom stave e38...keby ten idiot v politike nezruinoval dovoz 740tky z nemecka (niesom ochotný mu zaplatiť dan) ..čiže peniaze treba mať pripravené a čakať
Rottwa mi vyfúkol jednu keby si si dal týžden načas bola by moja
ale neboj poznám ľudí čo čakali na svoje auto vyše roka kým sa objavilo a teraz jazdia vysmiaty a štastný napr. Johnny_R6 ktorý to hľadal 6 či 7 mesiacov
v e34 je len M60 bez vanosu, vo verzii 3,0 a 4,0 3,5ka je ešte starší typ 6valcového motora, dobrý, spoľahlivý, ale všetko sú to už vylietané kusy, lebo tie autá majú okolo 23-25rokov
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
na Slovensku čo mi je známe, je na predaj jedna jediná súca E38 aj to za 6000€ na ďalekom východe, tiež sa momentálne predáva jedna pekná E34 525i tu z klubu je to origo m-tech so sekerami ale podľa mňa s prestrelenou cenou 3200€ i keď tam nič poriadne nie je, pochybujem že to niekto kúpi za tie love