... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: DVD mp3

Pondelok, 5. Mája 2014, 16:55

mexican napísal:
320kbps nie je vzorkovacia frekvencia ale dátový tok.
Frekvencia sa udáva v herzoch a pri väčšine MP3 súborov, CD a pod. je to 44,1kHz.

ano 44kHz je max mozna frekvenica pri zazname audio cd. Ak to prevedies v cd kvalite kvalite 44kHz na MP3, staci ti bitrate 128kBps

airbone

Pondelok, 5. Mája 2014, 17:01

s prehravanim mp3 na ccc je to tak ako vo vyssie spomenutych dokumentoch, auta do cca 9/2005 potrebuju upgrade softwaru v CCC, a nasledne dokodovat dannu funkciu. Ak to nefunguje na autach po tomto datume, staci to nakodovat.

kecinko
Autor témy
Auto: BMW E90 318d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Mája 2014, 20:37

Len ja mam CIC r.v. 10/2010 :( uz som fakt zufaly, dnes som skusil ine medium (Sony DVD-R) to tiez neprecitalo, este som kupil Verbatim, ak uz neprehra ani toto, tak potom neviem.

Potrebujem vediet:
-v akom programe napalujete DVD s mp3? nie CD, tie mi aj s mp3 precita v pohode..
-ake nastavenia pri napalovani pouzivate?
-ake media kupujete? znacka, +/- a podobne, mate niekto odskusane dvojvrstvove?

Este ma napadlo ci to nemoze byt tym, ze mam len BUSINESS Navigaciu. Lebo ked som si kukal manual k CIC, ktory bol robeny na PROFESSIONAL Navigaciu, tak mi tam vela funkcii chybalo. V tom manuale dokonca bolo aj ukazane ako stiahnut pesnicky z CD/DVD/USB na HDD v aute a tak. Ja tam ani take moznosti nemam.
Mate niekto skusenost, ze po update systemu pribudli nove moznosti?

airbone

Utorok, 6. Mája 2014, 00:40

kecinko napísal:
Len ja mam CIC r.v. 10/2010 :( uz som fakt zufaly, dnes som skusil ine medium (Sony DVD-R) to tiez neprecitalo, este som kupil Verbatim, ak uz neprehra ani toto, tak potom neviem.

Potrebujem vediet:
-v akom programe napalujete DVD s mp3? nie CD, tie mi aj s mp3 precita v pohode..
-ake nastavenia pri napalovani pouzivate?
-ake media kupujete? znacka, +/- a podobne, mate niekto odskusane dvojvrstvove?

Este ma napadlo ci to nemoze byt tym, ze mam len BUSINESS Navigaciu. Lebo ked som si kukal manual k CIC, ktory bol robeny na PROFESSIONAL Navigaciu, tak mi tam vela funkcii chybalo. V tom manuale dokonca bolo aj ukazane ako stiahnut pesnicky z CD/DVD/USB na HDD v aute a tak. Ja tam ani take moznosti nemam.
Mate niekto skusenost, ze po update systemu pribudli nove moznosti?

Pokial ti to nacita hudbu, ale neda sa ulozit, tak je to tym ze mas system BUSINESS, co nie je CIC professional :)
Update asi nepomoze, proste tento system je nizsi ako profi a preto nema vsetky fukncie ako professional....
Ak chces, mam jedno CIC professional (keby si nahodou chcel prerabat na profi v buducnosti), ale je to len jednotka (treba este k tomu dokupit monitor) :)

g1de0n
Auto: E91 320D M47N2

Sobota, 17. Mája 2014, 23:00

Dnes mi aktualizovali radio (CCC), mal som verziu CIP 19, ktora nepodporovala MP3. Odporucam Verbatim DVD -R, pouzil som ImgBurn, prikladam nastavenia. Ukazuje mi to vsetky adresare/subory a nazvy nie su orezane na 8 znakov. Maximalna spokojnost. :twisted:
Prílohy
ImgBurn - settings.jpg
Obrázok

kecinko
Autor témy
Auto: BMW E90 318d

Streda, 21. Mája 2014, 23:18

No takze v AutoPalace mi povedali ze po facelifte nemaju Business Navigacie DVD mechaniky ale len CD, kedze update navigacie sa robi cez USB.

airbone

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:33

kecinko napísal:
No takze v AutoPalace mi povedali ze po facelifte nemaju Business Navigacie DVD mechaniky ale len CD, kedze update navigacie sa robi cez USB.

Je to tak ako hovoris, uz aj ja som nato prisiel....

g1de0n
Auto: E91 320D M47N2

Utorok, 27. Mája 2014, 09:57

Nove zistenie, mechanika neprehra MP3 s inou vzorkovacou frekvenciou ako 44100Hz. (proste to preskoci pesnicku)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných