... všetko o BMW ...
Cedric napísal:No veru rozmyšlam nad vymenou termostatou. Vcera som nieco cital otom. Ako zistim ze su termostaty zle? Jasne na Atomke preco ? Keby mam 6,5L tiez tak by som bol jaky rad.
coWon napísal:lebo aj ja... mozme sa stretnut, ja ti hodim na budiky meranie teploty a podla teploty budes vediet, ze mas termostat K.O.
Ejo929CV napísal:
takze podla teba je lepsie, zaplatit dialnicu, PZP, menit olej, menit obutie a auto nechat stat v garazi???![]()
![]()
tak ty si iny fachman
![]()
pretoze je matematicky preukazane, ze cim viac km, tak tym mensie priemerne naklady na km
![]()
a ked uz mas auto v garazi a jazdis taxikom, vlakom, alebo autobusom, tak ty musis byt v baliku, ked si mozes dovolit takyto luxus
![]()
![]()
ale kludne takto rob dalej
![]()
tebe sa isto oplati mat auto
![]()
![]()
Cedric napísal::DNechcel by som byť jeho kolega
Keby ma vozil do práce by mi vyfaktúroval aj cenu elektriky za vysávanie spolujazdcovej rohožky.
Laco19 napísal:Chcel by si sa vozit iba za palivo a ostatne naklady nech si plati majitel? Zrejme nemas spocitane kolko auto a jeho prevadzka stoji. Ja ano a ver tomu ze naklady na palivo su iba cca 1/3 ceny za km.
msakac33 napísal:
Laco19, presne to som chcel svojim prispevkom povedat ale tito dvaja pani to zrejme nepochopili...plne s tebou suhlasim..a prave preto je smiesne preratavat cisto PHM na cenu listka vlaku ci autobusu...kedysi som mal 3 taxiky, v tej dobe to islo tak si viem zratat kolko vyjde prevadzka vozidla, noveho ci stareho a velmi lahko sa da vyratat kolko vyjde jeden posraty kilometer a veru by sa tu poniektori mudrlanti cudovali ake su to cifry...
Laco19 napísal:Chcel by si sa vozit iba za palivo a ostatne naklady nech si plati majitel? Zrejme nemas spocitane kolko auto a jeho prevadzka stoji. Ja ano a ver tomu ze naklady na palivo su iba cca 1/3 ceny za km.
msakac33 napísal:... ides na to dobre ...