... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

1t0myq1
Autor témy
Auto: bmw 320d 110kw
Kraj: Košický

uchytenie vyfuku

Streda, 2. Októbra 2013, 12:01

Zdravim :) zháňam jak blazon uchytenie koncovej časti vyfuku ( tie co na nich vyfuk ,,visý´´) a konkretne zháňam tú prvu - pri difiku. hladam kolko chcem nikde na žiadnej stranke to neviem najst :/ neviete niekto o niečom ?? da sa to vobec zohnať/kupiť??

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: uchytenie vyfuku

Streda, 2. Októbra 2013, 12:06

ktoré myslíš? btw tie veci nie sú drahé ani v bmw priamo
Obrázok

Ivank
Auto: BMW 320d E46

Štvrtok, 3. Októbra 2013, 07:08

Ved poskusaj z buraciek...takuto vec ti mozno aj podaruju....

1t0myq1
Autor témy
Auto: bmw 320d 110kw
Kraj: Košický

Piatok, 24. Januára 2014, 23:35

6 som myslel ,zohnal som nove nebolo to drahe par eur to stalo ale problem to nevyriešilo...vyfuk i tak ,,rezonuje" pri nizkych točkach a ked podradim prestane a tiez ked mu šľapnem tiez ,,zarezonuje/naduňi" #-o mam podozrenie ze bude v prdeli niečo vo vnutri :-k

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Mája 2014, 07:05

Čaute,

keď jazdím cez nerovnosti, niečo mi vnútri jemne búcha, zistil som, že je to výfuk, má dosť veľkú vôlu a súčiastka č.2 z obrázka vydáva kovové zvuky keď sa hýbe výfuk. Nestretol sa s tým niekto ? Je náročná výmena ? (nemám dielňu, iba dvor) Dá sa zohnať aj neoriginal ?

Ďakujem za názory a postrehy !

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS

Piatok, 16. Mája 2014, 07:59

Suciastka cislo 2 nemoze vydavat kovove zvuky ked je to guma... :? Ak to ma ale volu tak opiera niekde vyfuk o kasnu, pripadne len o tu izolaciu co je nad vyfukom a preto jemne bucha... Treba ist pod auto a pohybat vyfukom a pozriet kde presne opiera, mozno bude KO aj nieco ine...

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Mája 2014, 08:28

Peters2 napísal:
Suciastka cislo 2 nemoze vydavat kovove zvuky ked je to guma... :? Ak to ma ale volu tak opiera niekde vyfuk o kasnu, pripadne len o tu izolaciu co je nad vyfukom a preto jemne bucha... Treba ist pod auto a pohybat vyfukom a pozriet kde presne opiera, mozno bude KO aj nieco ine...

Tiež mi to nedáva zmysel, ale zvyk vychádza z tesnej blízkosti tej gumenej súčiastky až som mal pocit, že priamo odtial. Najmä keď hýbem výfukom z prava do lava. Ak robím ten istý pohyb, akurát jemne tlačím výfuk dole, tak ten zvuk nevydáva. Obchytil som celý výfuk a pri "búchaní" sa nikde nedotýka kasne ani ničoho, čo by to mohlo vydávať. :-k

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS

Sobota, 17. Mája 2014, 13:45

storal napísal:

Tiež mi to nedáva zmysel, ale zvyk vychádza z tesnej blízkosti tej gumenej súčiastky až som mal pocit, že priamo odtial. Najmä keď hýbem výfukom z prava do lava. Ak robím ten istý pohyb, akurát jemne tlačím výfuk dole, tak ten zvuk nevydáva. Obchytil som celý výfuk a pri "búchaní" sa nikde nedotýka kasne ani ničoho, čo by to mohlo vydávať. :-k

neni prehnity ten vyfuk? alebo niekde zlomeny? takto cez pismenka je to tazko, skus ho zhodit teda a pozri sa nan poriadne...

Maco594
Auto: E91, E30

Pondelok, 19. Mája 2014, 13:28

niekedy to búcha pri diferáku, je to tam dosť natesno a ked sa v spoji pred katom trošku pohne alebo zle nahodí trieska to tam.

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných