... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
100RM napísal:Tak sa nam "zozrazieva", asi by to chcelo trosku ozivit, potvrdit si ze vsetci nahlaseni pridu atd ...
Aby si potom nebol prekvapeny...

tak tu je nieco nahrubo mam este par navrhov ale tie zatial nie su tak dotiahnute aby som ich bol ochotny zverejnovat
 tak tu je nieco nahrubo mam este par navrhov ale tie zatial nie su tak dotiahnute aby som ich bol ochotny zverejnovat  napiste kludne svoje nazory 100 ludi 100 chuti, ja osobne mam rad typ dizajnu menej je viac ale prisposobim sa vacsine :)
 napiste kludne svoje nazory 100 ludi 100 chuti, ja osobne mam rad typ dizajnu menej je viac ale prisposobim sa vacsine :) 
											 a ne nejaku smuhu
 a ne nejaku smuhu 
 mne ide skor o text ci tam je vsetko co ma byt a ci sa paci ta uprava
 mne ide skor o text ci tam je vsetko co ma byt a ci sa paci ta uprava 

E36 team Prievidza napísal:dnes sedma predaná, ja už len prídem pozreť na trojke do Bojníc ak vás to neurazí

Wanted napísal:Tak ako zmenit pozadie je minimummne ide skor o text ci tam je vsetko co ma byt a ci sa paci ta uprava

vyzbierame peniaze a kúpime jeden lístok pre všetkých,
  vyzbierame peniaze a kúpime jeden lístok pre všetkých, každý platí sám za seba, v areáli je plážové ihrisko, kto by mal chuť, v prípade zlého počasia je možné využiť kryté ohnisko (pre cca 20 osôb) alebo neďaleko (pešo do 10 min) sa nachádza reštaurácia kde sa dá posedieť aj vonku pod terasou
 každý platí sám za seba, v areáli je plážové ihrisko, kto by mal chuť, v prípade zlého počasia je možné využiť kryté ohnisko (pre cca 20 osôb) alebo neďaleko (pešo do 10 min) sa nachádza reštaurácia kde sa dá posedieť aj vonku pod terasou