... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dendo napísal:Majro moze byt, strieborna tricka na zemi, zasle ruzove kola, to som tu len ja
. zrejme si ma pristihol pri jednej s testovacich jazd s M50 sanim
 len mi to prislo ze sedan atd
 len mi to prislo ze sedan atd  v devinskej niekde z tvojho smeru pred takym tunolovym mostom alebo co to je
 v devinskej niekde z tvojho smeru pred takym tunolovym mostom alebo co to je  jak je nejaka restika corleone blizsko
 jak je nejaka restika corleone blizsko  ci co
 ci co  a tak to je jedno :)
 a tak to je jedno :) 

(aj ked ide za mnou) a este radsej aj pozdravim. Predbehol som nejake cervene suzuki hore kopcom tusim a potom som ta videl v spataku hovorim ach bracek tak som hodil vystrazne
 (aj ked ide za mnou) a este radsej aj pozdravim. Predbehol som nejake cervene suzuki hore kopcom tusim a potom som ta videl v spataku hovorim ach bracek tak som hodil vystrazne  

Gabo10 napísal:Dnes okolo 20:05 smer LC-RS (šiel si na RS ja som odbočil na PT) tmavá E39 značky TV-932CD alebo tak nejak...blikali sme si ...niekto odtialto?
...pekný zvuk to malo a aj zrýchlenie slušné

tento raz pred kauflandom
 tento raz pred kauflandom 

hellrider napísal:Dnes Tvaroh opat... na rovnakom mieste :) btw, niekto ti zrejme zavidi tu nalepku
 Stale len nejakych chlapov v strednom veku ak vidim E46 abo E39 v BA a to jazdim denno dene po celom meste a po dialnici tiez...popripade ak vidim pekne BMW co by mohlo byt klubove tak je veeelmi daleko alebo ho vidim len na sekundu...este som vedla nikoho nestal alebo zeby mi niekto blikol...a to mam DLR co si myslim ze je jasny znak ze budem mat daco s klubom
 Stale len nejakych chlapov v strednom veku ak vidim E46 abo E39 v BA a to jazdim denno dene po celom meste a po dialnici tiez...popripade ak vidim pekne BMW co by mohlo byt klubove tak je veeelmi daleko alebo ho vidim len na sekundu...este som vedla nikoho nestal alebo zeby mi niekto blikol...a to mam DLR co si myslim ze je jasny znak ze budem mat daco s klubom 

fritolko napísal:Dnes opäť Ňadrova E46tento raz pred kauflandom