... všetko o BMW ...

no a vtedy keď dopratal tú 34ku, som už vedel že aké auto bude moje prvé auto... pôvodne bolo v pláne že ho od neho kúpim ale bolo tam treba porobiť nejaké veci (turbo, štartér...) ktoré dal do kopy, ale bol v štádiu rozhodovania že či je alebo nieje auto na predaj... tak som dal len tak zo srandy, na Bazoš.sk vyhľadať e34 v okolí Trenčína... našiel som tú clobovu a som mu teda zavolal že či to môžem prísť pozrieť... prišliel som tam s kamošom, obzreli sme tom on mi na to povedal pozitívne ohlasy celkom, tak sme sa s clobom dohodli, že pokiaľ si zoženie ďaľšie auto mu ju ešte nechám... Teraz je do už asi 3 týždne čo ju mám doma... Sú tam veci ktoré sa budú v blízkej dobe riešiť, ako napríklad palivové čerpadlo, pretože mi kolíšu otáčky, hrdza na zadnom kufri, brzdové kotúče...
 no a vtedy keď dopratal tú 34ku, som už vedel že aké auto bude moje prvé auto... pôvodne bolo v pláne že ho od neho kúpim ale bolo tam treba porobiť nejaké veci (turbo, štartér...) ktoré dal do kopy, ale bol v štádiu rozhodovania že či je alebo nieje auto na predaj... tak som dal len tak zo srandy, na Bazoš.sk vyhľadať e34 v okolí Trenčína... našiel som tú clobovu a som mu teda zavolal že či to môžem prísť pozrieť... prišliel som tam s kamošom, obzreli sme tom on mi na to povedal pozitívne ohlasy celkom, tak sme sa s clobom dohodli, že pokiaľ si zoženie ďaľšie auto mu ju ešte nechám... Teraz je do už asi 3 týždne čo ju mám doma... Sú tam veci ktoré sa budú v blízkej dobe riešiť, ako napríklad palivové čerpadlo, pretože mi kolíšu otáčky, hrdza na zadnom kufri, brzdové kotúče... ak ma ešte niečo napadne, doplním :)
  ak ma ešte niečo napadne, doplním :) prajem veľa šťastných kilometrov
  prajem veľa šťastných kilometrov
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) , ale kedze mi kamos raz povedal ze nevidi ze davam smerovku ked ide za mnou, tak som to dal dole... jednak koli tej viditelnosti pocas dna aby videli vodici za mnou, a ked su vpredu oranzove, tak nech je to aj vzadu, aby to vyzeralo :) a vyzera to krajsie s oranzadami aj vpredu aj vzadu, ako v predu oranzove a vzadu cierne...
 , ale kedze mi kamos raz povedal ze nevidi ze davam smerovku ked ide za mnou, tak som to dal dole... jednak koli tej viditelnosti pocas dna aby videli vodici za mnou, a ked su vpredu oranzove, tak nech je to aj vzadu, aby to vyzeralo :) a vyzera to krajsie s oranzadami aj vpredu aj vzadu, ako v predu oranzove a vzadu cierne... casom pridam este nejake foto samozrejme ze to chce krajšie počasie, a este pripíšem niečo z vybavy...
 casom pridam este nejake foto samozrejme ze to chce krajšie počasie, a este pripíšem niečo z vybavy... hadam nic nepohnojiim
 hadam nic nepohnojiim