... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

reskara
Autor témy
Auto: Bmw 318,i,touring
Kraj: Bratislavský

Klimatronik vypína

Nedeľa, 11. Mája 2014, 20:10

Zdravím Vás prosím poradte pri naštartovaní mi nezapína celý digitálny panel E36, vôbec nesvieti a neviem ani manuálne proste nič vyriešiť aby mi fúkal vzduch na okná, po nijakom čase sa samo od seba zapne, ale väčšinou keď prejdem cez nijakú veľkú dieru alebo v rýchlosti samo od seba zapne.
A keď nejde tak riadne teplo je v aute a taký zatuchnutý smrad,neviem fakt či náhodou nijaký skrat alebo kontakt, je to hlavne problém keď prší a potom sa mi zahmlievajú okná, díky za info.

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: Klimatronik vypína

Nedeľa, 11. Mája 2014, 21:38

to bude nejaky studeny spoj...vyber cely panel, rozober a pokukaj...alebo konektor skus ci nie je vypadnuty
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

msakac33

Pondelok, 12. Mája 2014, 13:10

reskara napísal:
Zdravím Vás prosím poradte pri naštartovaní mi nezapína celý digitálny panel E36, vôbec nesvieti a neviem ani manuálne proste nič vyriešiť aby mi fúkal vzduch na okná, po nijakom čase sa samo od seba zapne, ale väčšinou keď prejdem cez nijakú veľkú dieru alebo v rýchlosti samo od seba zapne.
A keď nejde tak riadne teplo je v aute a taký zatuchnutý smrad,neviem fakt či náhodou nijaký skrat alebo kontakt, je to hlavne problém keď prší a potom sa mi zahmlievajú okná, díky za info.

z toho textu sa da usudit, ze nemas ziaden problem :lol: :mrgreen: ](*,)
a teraz vazne, nie som doma, ale vecer ti tu dam link na navod z jedneho nemeckeho fora ako odstranit tvoj problem, mam ho doma v PC :thumbup:
zatuchnuty smrad ide z vyparnika, bolo by dobre ho vydezinfikovať, postup najdes na internete :thumbup: :thumbup: :thumbup: najlepsie je to robit cez otvor na kabinovy filter \:D/

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 12. Mája 2014, 14:27

podla vsetkeho mu blbne cely klima panel... ked mu tuchne z vyparniku = klima bola predtym zapnuta.. potom mu to nejde atd..
skusil by som vybrat klimapanel a poskusat kable ci to je len kontaktom v konektore alebo treba opravit panel.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní