... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

marcel_g
Autor témy
Auto: E46 323ci
Kraj: Bratislavský

e46 323ci nastartuje a hned skape

Sobota, 10. Mája 2014, 17:16

Zdravim vas
Hladam hladam ale nikde som nic podobne nenasiel. Predvcerom som isiel vecer do auta nastartoval som auto bezalo ale jak keby iba na niekolko valcov nerovnomerny chod a vydavalo divne zvuky tak som motor zhasola skusil nastartovat znovu. To sa vsak uz nepodarilo ihned po nastartovani otacky bez pridania plynu padnu na 0 ako keby motoru dosiel vzduch alebo palivo neviem.
Na diagnostike vypisalo chyby:
DME main relay
chyba vahy vzduchu
activation cooling map

DME main relay som vymenil s kamosom co ma 328ci motor tiez m52 a robilo to to iste. pri uplnom odpojeni relatka motor ani nenaskocil. Dalejsme skúsili jeho vávu vzduchu a auto znova to iste. skontroloval som všetky poistky aj v motore aj v palubovke všetky sú v poriadku.

čerpadlo myslím že bude v poriadku lebo pri 3. polohe kluca ho je pocut ako nasáva benzin z nadrze.
Co by to podla vas mohlo byt?
podobne priznaky maju myslim chyba snimacou polohy saciej a vyfukovej vackovej hriadele, imobilizer, chyba palivoveho cerpadla, mozno nieco so skrtiacou klapkou, EGR ventil neviem a co este ine.
AK by ste niekto mali s niecim podobnym skusenost prosim pomozte.
Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
johansn
Auto: bmw e46 323ci
Kraj: Košický

Re: e46 323ci nastartuje a hned skape

Sobota, 10. Mája 2014, 18:15

skontroluj ci mas ok hadice sania a vycisti volnobezny ventil

dzyko
Auto: E46 323Ci

Nedeľa, 11. Mája 2014, 13:24

Skús skontrolovať batériu alebo naštartovať cez káble

marcel_g
Autor témy
Auto: E46 323ci

Nedeľa, 11. Mája 2014, 13:28

baterka asi nie ked auto naskoči až potom zhasne. Dnes auto z ničoho nič naskočilo na druhy krat a neskapalo tak ako doteraz no z vyfuku ide dym ako z liazky :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných