Pekne napisane. Hlavne ze Vomack v mexicanovom pribehu pisal ze medzi e39 a e60 je priepastny rozdiel.

Tomu som neveril hned po tom, co som to precital.
V e39 aj v e60 som sa vozil
(v e60 len ako spolujazdec) ale osobne som sa lepsie citil v e39.
K tomu automatu dodam len tolko, ze tiez mam ZF a prevodovka
(motor nie) ma najazdenych 306k a pravdepodobne bude treba menit hydromenic
(ktory zatial funguje), inak radi krasne hladko aj v zime a ani neviem, ze podradi. Pri 130kmh mam 2750otacok takze to vyzera tak, ze to sprevodovanie mame cca rovnake.
Este by som rad napisal ze 306k na budikoch a vrzga mi jedine laktova opierka a zvnutra to vyzera na polovicny najazd takze zalezi kus od kusu. Uz som sedel v e46 so 140k a tam vrzgalo vsetko coho som sa chytil a e39 ktora mala 500k a v aute ticho ako v hrobe, ze si muchul pocul v kufri. Velmi ma tesi ze si spokojny, auto mas krasne. Tiez som chcel e39 ale bol problem nejaku schopnu zohnat v case, ked som kupoval auto takze padla volba na e46.
A na margo toho riadenia...myslim ze vela zavisi aj od vole v riadeni a od celkoveho stavu naprav, pneu atd. ale to, ze e90 nedava info od cesty ma vcelku prekvapilo.

Aspon co som pocul tak vraj e90 je prezlecena e46 ale tak kazdy vnima tieto veci inak ale v e90 som siel len ako pasazier takze to neviem porovnat. Pocitovo mi to prislo rovnake
(e92 335i aj e90 320).
Vedel by si zhrnut rozdiely medzi e46 a e90 ? Celkom ma to zaujima. S e46 velmi spokojny, aj ked nemam seriu
(bc racing, polyuretanove silenty atd.) ale prave ta komunikacia s cestou ma najviac bavi.