Zas zlozite napravy nema, praveze ma niektore veci lepsie riesene ako e39, viem povymienat aj len samotne silace alebo cap na ramene miesto menenia celeho ramena ktoremu nic neni... Ale ano, je to drahsie auto na udrzbu a nehovoriac ked by si zistil ze aj rozvody uz treba robit alebo prevodovka. To mas z fleku cca 3500

Ja som kupoval auto ze ake fasa ze vela veci porobenych, nic tomu nechyba a nadrobnostiach som uz vyvalil daky ten penaz

Treba ich dobre popozerat najlepsie s diagnostikou a s niekym kto take mal. 4x4 system som moc nepocul zeby sa mu nieco stalo kedze je to klasika mechanika, nieco ako quattro. Mas napevno 68/32 v prospech zadku ked sa nemylim.
Co sa tyka km tak je to jedine indikujuce rozvody lebo vacsinou pri tych 200-250tis sa zvyknu rozpadnut tak to treba okontrolovat. Ked boli uz menene tak ten motor nema problem aj keby mal 400tis.... Vsetko zalezi na stave a ako sa k tomu autu chovali.
Inac ta cierna s tym cervenym introsom je fakt celkom pekna :) K tej spotrebe, kedze LPG tak ja mam cca 16,5-17,5 kombinovanu plynu. Na spritmonitor.de ma daky typek s takym istym autom ze spotrebu plynu 14,7 kombinovanu ale to fakt netusim akym zazrakom to vycaroval....