ja som za ten Lamač akurat by sme sa mohli postretavat hore na TESCO parkovisku lebo OMV je dost maly keby nas bolo viac.... no a odtial by sme mohli spravit nejake checkpointy napr. aj na tom Mlyne kde by sme chvilku pobudli a pripojil by sa k nam zvysok...
Mafo Malavia je dobry napad...hned je vyjazd na Pernek tak pokial mi to klapne a zrazu sa zucastnim tak rad sa k Tebe pridam...len dufam ze s tou 4.4kou nebudes tomu jebat a ja ti s mojou 2.3kou zadychanou nebudem stihat...
Zdochnem tema spolocny odchod a na tretej strane hlasky typu : jebat na to vidime sa aj tak v senici . (jozko stetky z perneku mozme zobrat cestou , teda... ja nie, nemam vzadu sedacky ). Ale bol by som za to tesco lamac parkovisko a cestou sa dakde spojit s ostatnymi z malaceek :)
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai! E30 M52B25DET
s Tescom suhlasim, horne parkovisko je velke, cize kludne tam (teda podla ucasti). mozeme ist po starej...ale zase nechce sa mi vliect 50, cize ak mame ist ako slimaci a akoze si uzivat cestu, tak to radsej pojdem sam a uzijem si ju trosku viac