... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tom1283 napísal:Tlmiče boli vymontované a vraj sú ok, už asi zostáva len ten direrák. Peppo ale ten buchot akoby bol na oboch stranách..
BlackRider napísal:Mne ked to robilo tak som si myslel ze neviem radit ako keby som cerstvo vysiel z autoskoly take sklbnutie ako keby som pustil rychlo spojku
chico69 napísal:hmm..no neviem ako je to u teba..ale ja si myslím že to čo je u mňa tak to nie je normálne
tom1283 napísal:chico69:
Ja som sa pýtal na ten buchot ked tam dám, jedna, dva niekedy ale to je v raj normálne kým sa vymedzí vôla v diferáku. Moje prve bmw tak som nevedel.
Cez víkend idem zhodiť tapac v kufri a pozriem ešte na to uloženie tlmičov, dúfam, že Peppo s Bikemannom mali pravdu lebo ma trafí z toho
chico69 napísal:mohol by si upresniť že ktoré diely sú to (to uloženie) ? aby som vedel že čo mi stačí objednať..
tom1283 napísal:
Napíš užívateľovi s nickom jaro, že chceš horné uloženie tlmiča a typ auta a VIN, pošle Ti to poštou kus/7euro + 5 pošta
Flu5ky napísal:Zdravim všetkých klubakov,
dufam ze píšem do dobrej témy. Včera som nastavoval rucnu brzdu (mal som hore zadok auta a nastavoval som len cez otvor na skrutku v kolese).
Po nastavení som sa bol previesť ci to brzdi a tak a testoval som to na kopci.
Pri ceste naspäť mi začala buchat zadna náprava, obidve strany, ako keby tlmice. Robí to len pri prejazde po nerovnosti a pocut to aj keď na mieste silno rozhupem auto z boka na bok.
Poradte vo sa mohlo dodrbat, keď doteraz mi to nikdy nerobilo a nič sa s tým ani nerobilo.
Ďakujem