... všetko o BMW ...

ale na druhy den hned putoval na repas kde sa zistilo ze odišlo vynutie a rotor plus majster vymenil aj ložiská a tak za 2 hodky som ho uz ladoval späť
 ale na druhy den hned putoval na repas kde sa zistilo ze odišlo vynutie a rotor plus majster vymenil aj ložiská a tak za 2 hodky som ho uz ladoval späť  a popri tom som aj odstránil ďalšiu poruchu lebo v poslednej dobe sa mi začal prehrievat no problem mam v cidle na chladiči nakolko nespinalo vrtulu. Cize zhanam aj toto cidlo lebo ide uz leto a bude to len horsie.
 a popri tom som aj odstránil ďalšiu poruchu lebo v poslednej dobe sa mi začal prehrievat no problem mam v cidle na chladiči nakolko nespinalo vrtulu. Cize zhanam aj toto cidlo lebo ide uz leto a bude to len horsie.

začnem asi po červených svetlách pribudlo konečne zadné Lipko z ktorého som mal neskutočnú radosť pretože to upplne zmenilo vzhlad zadnej časti na agresívnejší čo som aj očakával. Potom boli veľmi dlho investície iba v podobe tankovania, medzi tym STK a to je asi tak všetko, dokúpil som AE ktoré som aj nahodil a zase dlho nič. No zrazu sa začal ozývať už DIF a povedal si že začnem hulákať a zatvorým sa a budem sa hrať na zavarený dif
 začnem asi po červených svetlách pribudlo konečne zadné Lipko z ktorého som mal neskutočnú radosť pretože to upplne zmenilo vzhlad zadnej časti na agresívnejší čo som aj očakával. Potom boli veľmi dlho investície iba v podobe tankovania, medzi tym STK a to je asi tak všetko, dokúpil som AE ktoré som aj nahodil a zase dlho nič. No zrazu sa začal ozývať už DIF a povedal si že začnem hulákať a zatvorým sa a budem sa hrať na zavarený dif  Tak som si povedal že dosť chlapče ideš von lebo gumám sa to nepáčilo tiež a zohnal som parádny dif no ked už som mal všetko prichystané ošetrené zhodené som zistil že ten nový dif je velký obal a ja potrebujem malý
 Tak som si povedal že dosť chlapče ideš von lebo gumám sa to nepáčilo tiež a zohnal som parádny dif no ked už som mal všetko prichystané ošetrené zhodené som zistil že ten nový dif je velký obal a ja potrebujem malý   takže znova všetko späť a tak asi tyžden na to som už mal zohnaný malý obal ošetrený a už aj sa nahadzovalo spolu so silentmi zadnej napravy a stabikmi. Popri dife som kupil aj dvojkoncák z 2.8 s klapkou a tak sa nahadzovalo a prispôsobovalo aj to. Naštastie som ostal so všetkým spokojný a všetko funguje tak ako má
 takže znova všetko späť a tak asi tyžden na to som už mal zohnaný malý obal ošetrený a už aj sa nahadzovalo spolu so silentmi zadnej napravy a stabikmi. Popri dife som kupil aj dvojkoncák z 2.8 s klapkou a tak sa nahadzovalo a prispôsobovalo aj to. Naštastie som ostal so všetkým spokojný a všetko funguje tak ako má   tak priklladám pár foto z uprav.
 tak priklladám pár foto z uprav.

čiže asi tak no ale nevadí som spokojny aj s tymto
 čiže asi tak no ale nevadí som spokojny aj s tymto