Nedeľa, 27. Apríla 2014, 22:04
Zdravim vas,
Poprosil by som vas o radu. Jedna sa o e46 330D 135kw rv.2000. Riesil som problem s trhanim motora v nizsich otackach na studenom motore tym ze som prestiekal konektory. Problem sa tym vyriesil, motor netrha ani na studenom motore ide pekne plynule avsak sa mi vyskytol iny, vacsi problem. Auto predtym islo v podstate super co sa tyka vykonu, ale po zlozeni ide auto akoby bez turba, jednoducho nema vykon. Ked som pred rozobratim stlacil pedal na podlahu auto malo riadnu akceleraciu ako ma mat, pekne zrychlilo ale teraz ide fakt ako hladky diesel. Nieje rozdiel ked dam pol plyn alebo plny, auto sa rozbieha pomaly ale plynulo. Dalej som si este po poskladani vsimol akoby mierny problem s brzdami, pedal sa nedal stlacit tak pekne plynule akoby trhal alebo sa vracal sam spat, celkovo auto zvlastne brzdilo. To co som vlastne spravil koli prestriekaniu tych konektorov bolo ze som dal dolu sanie z motora a vsetky tie konektory poprestriekal sprejom na kontakty. Neviem o tom ze som nieco zabudol zapojit pretoze som to kontroloval ale mozne je vsetko. Nevedeli by ste mi poradit, cim to moze byt? Na co by som mohol zabudnut alebo nieco nepatrne odpojit? Este raz podotknem ze pred rozoberanim islo auto pekne.
Dakujem za rady.