... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

bassturbant
Autor témy
Auto: e91 330 xD
Kraj: Prešovský

e91 - zadny stierac

Štvrtok, 24. Apríla 2014, 13:05

Mam "klasicky" problem so zadretym zadnym stieracom na e91. Skusal som to rozobrat podla http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1958098-DIY-Attention-Sportwagon-owners-Rear-wiper-fix, ale je to zadrete. Ale teda zadrete zadrete. Stojim na kroku c. osem (Step 8), kde neviem ani za boha oddelit tu cast s oskou od dveri/skla. Striekal som tam vsetko, od WDcka az po krv.. Nemate nejaku dobru radu niekto? Z vlastnej skusenosti mozno?

PS: Raz som si kdesi na podobnom aute vsimol ze tam malo namiesto ramena stieraca zaslepku. Neviete nah. da sa to kupit ako orig. diel??

bendy252
Auto: E91 320d
Kraj: Bratislavský

Re: e91 - zadny stierac

Štvrtok, 24. Apríla 2014, 16:33

skusal si to rozbehat trosku s pouzitim sily po nastriekani lubrikantu?ja som svoj tak rozbehal,bol zaseknuty ale odvtedy ide v pohode

hansm5

Re: e91 - zadny stierac

Piatok, 25. Apríla 2014, 21:47

bassturbant napísal:
Mam "klasicky" problem so zadretym zadnym stieracom na e91. Skusal som to rozobrat podla http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1958098-DIY-Attention-Sportwagon-owners-Rear-wiper-fix, ale je to zadrete. Ale teda zadrete zadrete. Stojim na kroku c. osem (Step 8), kde neviem ani za boha oddelit tu cast s oskou od dveri/skla. Striekal som tam vsetko, od WDcka az po krv.. Nemate nejaku dobru radu niekto? Z vlastnej skusenosti mozno?

PS: Raz som si kdesi na podobnom aute vsimol ze tam malo namiesto ramena stieraca zaslepku. Neviete nah. da sa to kupit ako orig. diel??

zaslepku bych nedaval-je to brano jako nebezpecna zavada na stk....
pouzij trochu sily do pbou stran-pri otevrenem skle :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných