dobry den, som cerstvy vlastnik bmw radu 3 coupe.je pravda ze prevodovka isla hrozne zle, ako keby tiahla na nej , ale to ma neodradilo v uzivani toho pociyu z jazdy

chcel som sa spytat na taku neprijemnost co sa mi stala pri radeniprevodovky. auto mi znicoho nic prestalo radit prevody ( ako keby bola spojka KO) a prevody tam isli lahko davat ale nic sa nedialo. potom som este za jazdy skusil dat do 5ky a tam to skocilo a zabralo. potom asi po 2 min jazdy som zaradil 4 3 a 2 a islo to pohode. ako som zastavil po par metroch tak sa to stalo znovu a uz to nejde. ked je motor vypnuty nejaky prevod sa da vklude zaradit, ked ho zapnem tak tam ten prevod nechce skocit. dokon a ked spojku uplne zosliapnem tak tam cosi drkota a to tusim nerobilo ( sa ni zda ze teraz ide ovela viac zoslapnut a az tam to drkota). ked ju mam ale zoslapnutu normalne a idem skusim zaradit napr 3 al. 5 tak tam ten prevod neskoci ale auto sa uuuplne pomaly pohne dopredu. ked dam do R tak chce ist pomaly dozadu. ked vypnem motor tak tam prevod dam. ale ked zapnem motor ( aj so zosliapnutou spojkou, auto poskoci - skape) ako by bola spojka KO. ale spojka bola dobra a spojka by sa sama neopravila na tu chvilu zajazdy ked to islo opat radit. ci?
za skusenosti a odpovede, vopred dakujem