Takze po dlhom case auto uz jazdi,motor uspesne vymeneny,lpg funguje.Do auta pribudol M-volant ale treba ho dat presit.Dalej som do auta zohnal kozene sedacky,predne su s vyhrevom a vodicova aj s dofukom.Som velmi rad ze to konecne jazdi lebo auto stalo osem mesiacov v garazi,kedze nebolo vela casu,a aj financii nebolo moc tak to trvalo dost dlho.Ale bavor ma novy olej v motore,prevodovke,diffe.Dalej komplet nove filtre,termostat,brzdove dosky v predu,okuliare na zadnej naprave,odstranil sa ten na prach rozpadnuty kat.Pretesnila sa vana aj vicko.Alternator sa zacal srat,tak som ho odniesol repasovat,no a zacal sa srat aj starter,tak som vymenil aj ten.Do auta dalej pribudol reduktor s vykonom do 140kw zn.landirenzo,predtym tam expert dal reduktor s favorita

,keby ste vedeli ako na p*cu to islo

.Na tomto reduktore sa chystam este vymenit membrany.Na aute som menil este tesnenie pod sanim,benzinove vstreky aj s rampou a regulatorom,tiekol chladic aj ten sa vymenil.Klima bola tiez nefuncka,no vlastne aj je

ale mam uz klimakompresor,nahodim a fici to.Tiez som dokupil oba remene,uz len to nahodit.Dalej treba vymenit horne ulozenia zadnych tlmicov,su uz KO ale mam take novsie tlmice aj s ulozeniamy,pocut prednu napravu hlavne capy,mam ramena s dobrymi capmi,dokupim silenty a prehodim,a este treba vymenit kotuce v predu,budu asi krive lebo pri brzdeni trasie volantom,ale tie tiez mam.Musim skonstatovat ze som kupil auto s nefunkcnym LPG,divne to islo aj na benzin,okna nesli dolu,zrkadla nesli nastavit,zamknut sa to nedalo,proste to bolo auto s dobrou kasnou,nic ine no ale nainvestoval som do toho nejake eura a konecne je s toho aspon trocha auto
prikladam link s KO,tam su fotky,v takom stave som to kupil cize porovnanie pred/po-http://www.ko.sk/Kontrola.aspx?Menu=id%3aKontrola&lng=SK