... všetko o BMW ...
aleq napísal:
presne toto som cakal,ze sa chytys jak rit na serbel,som napisal normalne jemu a nevem co tu pises ze auto ma cez 400koni,lebo bezteba to nevem,pisal som to preto ze mi to pripominalo ked islo okolo auto s narvanym tuzing vyfukom ktore huci jak kar a ledva ide,a sory ze nejsom jeden stych patolyzalov a nelajkujem mu to tu,nebodaj ho nepotaham,s pozdravom Mexičan
kompre napísal:a po vyznamovej stranke to nema zmysel komentovat lebo som si najprv myslel ze si BOT a nie clovek
aleq napísal:tak ak manual tak nepodradil,to je to,ked 400koni tak musi mat aj dobreho sofera,co vie vyuzit ten potencial,ale pochybujem co som videl to auto v aaa bolo automat,sojde oblizovaci synakovych gul,vlezdoprdelky,oko za oko,zub za zub,pride na psa mraz pojde do klobas,na kazdecho chlapa sa najde chlap,hadov si pestujete na hrudi,r.i.p.,
JozefSvob napísal:
To je sice mile ze v AAA bol automat ale ja mam toto
A zda sa mi to ze to je manual, ci ?
JozefSvob napísal:Rozjebal 3 auta? A ktore? Pokial viem mal som jednu nehodu v 32 km/h rychlosti![]()
A myslim si ze bmw performance vyfuk nie je tuzingovynemam tam katak tak to vrci , ak ti to vadi tak prepac, ja si uzivam ten zvuk, milujem ho, a kedze ma stale zastavuju policajci za rychlost tak som sa ukludnil.
Ak sa chces tak dojdi na letisko na zraz a uvidis ako to "nejde"![]()
A vymenuj mi prosim tie 3 auta , a aj keby ich bolo 30, tak co je na tom?
aleq napísal:
Mam vymenovat tak chronologicky o ktorych nehodach vem...
X5,S55amg a 330d
Ok dojdem na letisko kedy?ukazem aj Ja jak ide,ked das pojazdit poriadnemu soferovi
A pozdravujem vsetkych kuprezakov,co boli sikanovany v skole,nejsom na diktate tak si najdite nieco ine,mier,MEXICAN
aleq napísal:
Mam vymenovat tak chronologicky o ktorych nehodach vem...
X5,S55amg a 330d
Ok dojdem na letisko kedy?ukazem aj Ja jak ide,ked das pojazdit poriadnemu soferovi
A pozdravujem vsetkych kuprezakov,co boli sikanovany v skole,nejsom na diktate tak si najdite nieco ine,mier,MEXICAN
//MPower napísal:ten xdrive podla mna jebe charakter toho auta..nebude take pretacave a hrave ako zadokolka.Ale inak auto pecka
TomTomZH napísal:
ty si poriadny sofer? kde v meste ked ides o trochu rychlejsie ako ostatny?vytrubujes vyblikavas nech ti kazdy uhne a ohrozujes ostatnych??? ci na dialnici alebo letisku kde sa budes snazit dokazat ze si nieco extra..jebotron..? som zvadavy do kedy ti vydrzi takato sebaistota...
JozefSvob napísal:Kamo,uz asi aj v raci sa zacina masovo predavat piko jak si citam tvoje spravyX5 som v zivote nemal ani inac
![]()
![]()
Na Mercedesi som mal skodu 1200€, co si nemyslim ze je "rozjebanie" ... Uz ti dochadzaju argumenty
a z toho ze jazdim pomaly v meste si usudil ze som zly sofer? Kamo teba musi normalne trhat zo stolicky od zavidenia ze nemas taketo auto alebo co... nechapemUz prosim ta kasli nato,si tu len na smiech
A az ked napises dikat na jednotku v skole,potom sa mozeme rozpravat o vobec sadnuti si do mojho auta,ty dement
aleq napísal:
Zandar sa ozval,nemohol cusat jak vos pod chrastou,zapredanec,ukazala sa prava strana slovakov konfidentstvo,udavacstvo,zandarsky stat,urcite behas s go kamerou a nahravas a chodis referovat do PZ,bonzacik