... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: [E92 335xi] 7-ma predana

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 13:54

aleq napísal:

presne toto som cakal,ze sa chytys jak rit na serbel,som napisal normalne jemu a nevem co tu pises ze auto ma cez 400koni,lebo bezteba to nevem,pisal som to preto ze mi to pripominalo ked islo okolo auto s narvanym tuzing vyfukom ktore huci jak kar a ledva ide,a sory ze nejsom jeden stych patolyzalov a nelajkujem mu to tu,nebodaj ho nepotaham,s pozdravom Mexičan

ja si nikoho nezastavam, akurat mi slo oci vyocit nad tym, co si napisal a este ako.
Si to po sebe aspon precitaj, vsak to vypada ako keby si to fakt pisal bud totalne najebany alebo nafetovany. Ak ti taka pisomna forma pride normalna, tak by si sa mal fakt vratit na ZS... ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:05

že BOT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D>
kompre napísal:
a po vyznamovej stranke to nema zmysel komentovat lebo som si najprv myslel ze si BOT a nie clovek
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

JozefSvob
Autor témy
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:13

aleq napísal:
tak ak manual tak nepodradil,to je to,ked 400koni tak musi mat aj dobreho sofera,co vie vyuzit ten potencial,ale pochybujem co som videl to auto v aaa bolo automat,sojde oblizovaci synakovych gul,vlezdoprdelky,oko za oko,zub za zub,pride na psa mraz pojde do klobas,na kazdecho chlapa sa najde chlap,hadov si pestujete na hrudi,r.i.p.,

To je sice mile ze v AAA bol automat ale ja mam toto
A zda sa mi to ze to je manual, ci ? :D
Prílohy
image.jpg

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:17

JozefSvob napísal:

To je sice mile ze v AAA bol automat ale ja mam toto
A zda sa mi to ze to je manual, ci ? :D

inak ty mas 335XI manual? ze fakt xdrive? :)
lebo take som este nevidel a teda ked som zhanal som ani nevedel ze je som myslel ze automaticky je to vzdy s xdrive
tiez ze 335d su len automat
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

JozefSvob
Autor témy

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:23

Je to velka rarita :smile:

Zhodou okolnosti ju moj sused mal...a rovno mi ju predal, na mobile.de bola jedna 335xdrive s manualom... :smile:
Prílohy
image.jpg

aleq
Auto: 330ci

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 14:53

JozefSvob napísal:
Rozjebal 3 auta? A ktore? Pokial viem mal som jednu nehodu v 32 km/h rychlosti :mrgreen:
A myslim si ze bmw performance vyfuk nie je tuzingovy :wink: nemam tam katak tak to vrci , ak ti to vadi tak prepac, ja si uzivam ten zvuk, milujem ho, a kedze ma stale zastavuju policajci za rychlost tak som sa ukludnil.
Ak sa chces tak dojdi na letisko na zraz a uvidis ako to "nejde" :wink:
A vymenuj mi prosim tie 3 auta , a aj keby ich bolo 30, tak co je na tom?

Mam vymenovat tak chronologicky o ktorych nehodach vem...
X5,S55amg a 330d
Ok dojdem na letisko kedy?ukazem aj Ja jak ide,ked das pojazdit poriadnemu soferovi
A pozdravujem vsetkych kuprezakov,co boli sikanovany v skole,nejsom na diktate tak si najdite nieco ine,mier,MEXICAN

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 15:01

aleq napísal:

X5,S55amg a 330d
Ok dojdem na letisko kedy?ukazem aj Ja jak ide,ked das pojazdit poriadnemu soferovi
A pozdravujem vsetkych kuprezakov,co boli sikanovany v skole,nejsom na diktate tak si najdite nieco ine,mier,MEXICAN

ty si poriadny sofer? kde v meste ked ides o trochu rychlejsie ako ostatny?vytrubujes vyblikavas nech ti kazdy uhne a ohrozujes ostatnych??? ci na dialnici alebo letisku kde sa budes snazit dokazat ze si nieco extra..jebotron..? som zvadavy do kedy ti vydrzi takato sebaistota...
12218

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 15:04

aleq napísal:

X5,S55amg a 330d

hahaha horší ako littleb, on aspoň len tlačítka ohmatával, ty chceš rovno pojazdiť, no neviem ako ostatný ale cudziemu by som do ruky nedal ani 100koňovú pi*ovinu
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

JozefSvob
Autor témy

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 15:07

Kamo,uz asi aj v raci sa zacina masovo predavat piko jak si citam tvoje spravy :D X5 som v zivote nemal ani inac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na Mercedesi som mal skodu 1200€, co si nemyslim ze je "rozjebanie" ... Uz ti dochadzaju argumenty
a z toho ze jazdim pomaly v meste si usudil ze som zly sofer? Kamo teba musi normalne trhat zo stolicky od zavidenia ze nemas taketo auto alebo co... nechapem :mrgreen: Uz prosim ta kasli nato,si tu len na smiech
A az ked napises dikat na jednotku v skole,potom sa mozeme rozpravat o vobec sadnuti si do mojho auta,ty dement :lol:

Pežot

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 18:13

Ináč to KW podľa vyjadrenia technika z KW neodporúčajú montovať na x-drive, nieje to možné. Resp. môže dôjsť k poškodeniu poloosí.

germancars

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 18:21

//MPower napísal:
ten xdrive podla mna jebe charakter toho auta..nebude take pretacave a hrave ako zadokolka.Ale inak auto pecka :wink:

este mi vysvetli co je na zadokolke bez samosvoru hrave?

JozefSvob
Autor témy

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 19:44

Pezooot, to si ma moc nepotesil :(

aleq

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 19:49

TomTomZH napísal:

ty si poriadny sofer? kde v meste ked ides o trochu rychlejsie ako ostatny?vytrubujes vyblikavas nech ti kazdy uhne a ohrozujes ostatnych??? ci na dialnici alebo letisku kde sa budes snazit dokazat ze si nieco extra..jebotron..? som zvadavy do kedy ti vydrzi takato sebaistota...

Zandar sa ozval,nemohol cusat jak vos pod chrastou,zapredanec,ukazala sa prava strana slovakov konfidentstvo,udavacstvo,zandarsky stat,urcite behas s go kamerou a nahravas a chodis referovat do PZ,bonzacik

aleq

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 19:58

JozefSvob napísal:
Kamo,uz asi aj v raci sa zacina masovo predavat piko jak si citam tvoje spravy :D X5 som v zivote nemal ani inac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na Mercedesi som mal skodu 1200€, co si nemyslim ze je "rozjebanie" ... Uz ti dochadzaju argumenty
a z toho ze jazdim pomaly v meste si usudil ze som zly sofer? Kamo teba musi normalne trhat zo stolicky od zavidenia ze nemas taketo auto alebo co... nechapem :mrgreen: Uz prosim ta kasli nato,si tu len na smiech
A az ked napises dikat na jednotku v skole,potom sa mozeme rozpravat o vobec sadnuti si do mojho auta,ty dement :lol:

Tebe zavidiet?auto je premna len hnutelna majetok,uznavam iné priority zdravie,rodina,priatelia... Ano usudzujem ze si zly sofer lebo mat 3dopravne nehody vtakom kratkom casovom rozmedzi takze tak,ale nemienim to riesit ,ak sy nepochopil jak som myslel ten prvy prispevok ci s autom vsetko ok,lebo hucalo to akoby motor vyletel a auto ledva islo

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 19:58

aleq napísal:

Zandar sa ozval,nemohol cusat jak vos pod chrastou,zapredanec,ukazala sa prava strana slovakov konfidentstvo,udavacstvo,zandarsky stat,urcite behas s go kamerou a nahravas a chodis referovat do PZ,bonzacik

Ty pocuj..nemal si donedavna nick "LittleB" ???
To bol taky pan, co mal IQ mensie, nez cislo topanok, chcel davat V12 chipovat "za ucelom zlepsenia spotreby", atmo a fukane motory nerozlisoval podla toho, ci mali alebo nemali turba, ale podla velkosti a hlavne chcel kupit 7er aku nikdy nebola vyrobena...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných