Dobry den,
Kedze si uz neviem rady ( ani v nasich servisoch ), tak by som Vas rad poziadal o radu.
Mam 6 rokov E90ku rv 2005 320i. Do 160.000km auticko nemalo ziaden problem, menil som len olej, doplnil vodu, vymenil dosticky a kotuce.
Pred tromi mesiacmi sa zacalo kazit. Najrpv mi odislo stredove tlacitko na navigaciu, funguje vsetko okrem stlacenia tlacidla smerom dolu.
Vtip bol v tom, ze niekedy ked som siel autom viac ako hodinu, tak sa rozbehlo a ked som vypol auto, tak prestalo ist. V servise mi povedali, ze treba vymenit riadiaciu jednotku za 900€

plus pracu.
O tyzden na to, mi zacalo auto jemne zadymovat do interieru hlavne ked som prukejsie pribrzdil, alebo uplne zastal. V servise mi opat povedali, ze mi jemne slzi olej a treba vymenit tesnenia. Tesnenia vymenili, motor vycistili. Po 100km to zacalo opat. Bol som tam tri krat na reklamacii, vzdy nieco pomenili, ja hlupak zaplatil a nic nepomohlo. Servis som vymenil, ale ani ti na nic neprisli.
Aby toho nebolo malo, tak mi zacalo este nieco cinkat v motore, hlavne za studena. Vykon motora klesol. Sviecky som menil.
Viem, ze je to len neodborny popis, som laik.
Preto by som rad poprosil o radu na nejaky rozumny autoservis, ktory by bol schopny tie zavady odstranit za rozumne peniaze.
Dakujem za kazdu radu