Čaute :) , takže začnem asi tým že už od mojich 15stich som chcel E36ku . Tatko si chcel kúpiť nové auto a ja som mu stále vravel nech kúpi E36ku no márne :) tak som si musel počkať nanu sám :) v mojich 17nástich som začal na nete pozerať aké BMW sú napredaj , samozrejme chcel som niečo čo neskrachujem za palivo a čo má aj dajaký ten výkon :) tak som začal pozerať 325tds :) . Moc ich vtedy na predaj nebolo tak som sa rozhodol že pojdem pozrieť také čo vypadalo najschopnejšie :) šiel som ho pozrieť až do sabinova a ked som tam prišiel tak som mal z auta dobry pocit :) síce farba bola na moj vkus na bmw nevhodná ale nevadí :) bolo strieborné z modrími pásmi cez auto

tak nakoniec som ho hned bral aj domov :) už bola tma

a predné svetlá svietili otrasne , vobec nič som nevidel a v baťovke som statil prednú smerovku

časom ked som začal auto prezerať tak to bola hrúza ..... auto malo slabý záber, tapacire odpadavali , blatníky hnilé, podlaha tiež, brzdy boli nahovno a ešte veeeela vecí .... ale kedže ako automechanik som chcel auto ktoré si porobím tak mi to vyhovovalo :) tak som pomaly začal objednávať diely ako spojka, brzdy, tlmiče a dal vyvariť komplet .Pomaličky som auto brúsil gytoval a dával dokopy nakoniec som natiahol na auto čiernu foliu a pohral sa z interierom :) síce auto nieje ešte také ako by som chcel ale všetko bude len treba čas a peniaze :)