... všetko o BMW ...
 tak nakoniec som ho hned bral aj domov :) už bola tma
 tak nakoniec som ho hned bral aj domov :) už bola tma  a predné svetlá svietili otrasne , vobec nič som nevidel a v baťovke som statil prednú smerovku
 a predné svetlá svietili otrasne , vobec nič som nevidel a v baťovke som statil prednú smerovku  časom ked som začal auto prezerať tak to bola hrúza ..... auto malo slabý záber, tapacire odpadavali , blatníky hnilé, podlaha tiež, brzdy boli nahovno a ešte veeeela vecí .... ale kedže ako automechanik som chcel auto ktoré si porobím tak mi to vyhovovalo :) tak som pomaly začal objednávať diely ako spojka, brzdy, tlmiče a dal vyvariť komplet .Pomaličky som auto brúsil gytoval a dával dokopy nakoniec som natiahol na auto čiernu foliu a pohral sa z interierom :) síce auto nieje ešte také ako by som chcel ale všetko bude len treba čas a peniaze :)
 časom ked som začal auto prezerať tak to bola hrúza ..... auto malo slabý záber, tapacire odpadavali , blatníky hnilé, podlaha tiež, brzdy boli nahovno a ešte veeeela vecí .... ale kedže ako automechanik som chcel auto ktoré si porobím tak mi to vyhovovalo :) tak som pomaly začal objednávať diely ako spojka, brzdy, tlmiče a dal vyvariť komplet .Pomaličky som auto brúsil gytoval a dával dokopy nakoniec som natiahol na auto čiernu foliu a pohral sa z interierom :) síce auto nieje ešte také ako by som chcel ale všetko bude len treba čas a peniaze :)](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 .... tak každý tam má lišty a chcel som byť iný :) a mne sa to páči bez nich :) každy má iný vkus :)
 .... tak každý tam má lišty a chcel som byť iný :) a mne sa to páči bez nich :) každy má iný vkus :)

no uvidíme ako budú na aute vyzerať (M kove z E90) ak zle tak idú iné
 no uvidíme ako budú na aute vyzerať (M kove z E90) ak zle tak idú iné