... všetko o BMW ...

máš to nejako poladené? lebo sériové TDS "ťahá" do takých 130-140, potom už len "ide" a od takých 180 lezie tá ručička už hodne pomaly, osobne som dal niečo cez 200 ale už končila rovinka a otáčky cca 4500 na 5ke tak to nemalo zmysel ďalej trápiť
 máš to nejako poladené? lebo sériové TDS "ťahá" do takých 130-140, potom už len "ide" a od takých 180 lezie tá ručička už hodne pomaly, osobne som dal niečo cez 200 ale už končila rovinka a otáčky cca 4500 na 5ke tak to nemalo zmysel ďalej trápiť a miesto 0.9 mi tlaci 1.4 baru a mam odpor na snimaci tlaku turba a zabera uz pri nizsich otackach to je vsetko a zas nehovorim ze som dal 200 za 15sekund ale dalo bez problemov no samozrejme tak aj dopadol
 a miesto 0.9 mi tlaci 1.4 baru a mam odpor na snimaci tlaku turba a zabera uz pri nizsich otackach to je vsetko a zas nehovorim ze som dal 200 za 15sekund ale dalo bez problemov no samozrejme tak aj dopadol  :D ale nesundal som toho passata to ma sere drzal som sa ho ale nie a nie predbehnut
:D ale nesundal som toho passata to ma sere drzal som sa ho ale nie a nie predbehnut ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a to som chcel na zimu robit generalku a montovat bi-turbo
  a to som chcel na zimu robit generalku a montovat bi-turbo  to uz nevedelo vydrzat dotedy
 to uz nevedelo vydrzat dotedy 

To len tak, minutka historie, ako BMW dbalo na svojich zakaznikov tym, ze z toho neurobili polnohospodarske stroje.
 To len tak, minutka historie, ako BMW dbalo na svojich zakaznikov tym, ze z toho neurobili polnohospodarske stroje.